Henkilöstö

Johto

Mika Konu

Managing Director
+358 400 730 747

Toimitusjohtaja Mika Konu on yrityskehittämisen ja talousseurannan kokenut asiantuntija, jolla on laajat elinkeinoelämän ja korkeakoulupuolen verkostot. Hän hallitsee yritysten tuotekehitys- ja laatuprojektit ja vastaa hankevalmisteluista.

Harrastukset: mökkeily, sulkapallo, kalastus, talousseuranta, taloyhtiötoiminta

Johan Wasberg

Development Director
+358 40 742 3207

Kehityspäällikkö Johan Wasbergilla on pitkä ja laaja kansainvälinen työkokemus projektinjohtotehtävistä. Hän vastaa erityisesti kansainvälisistä hankkeista ja uusiutuvaan energiaan liittyvien hankkeiden valmisteluista sekä valtakunnan että EU:n tasolla.

Harrastukset: kuntoilu, kielet, maanpuolustushistoria, viinikellarit, vanhojen työkalujen keräily, metsä ja polttopuut

Anna-Kaisa Valkama

Program Director
+358 40 777 2785

Kehitysprojekteja johtava Anna-Kaisa Valkama vastaa laajapohjaisten energia-alan hankkeiden hankevalmistelusta. Hänellä on kattavat alan verkostot sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Valkama on huippuluokan asiantuntija erityisesti sähkötekniikassa.

Harrastukset: perhe, koira, lenkkeily

Tiimi

Peter Hellström

Head of Digitalisation Academy
+358 40 5674050

Digitalisaatio-akatemian johtajana toimiva Peter Hellström vastaa akatemian perustamisesta sekä sen toiminnan johtamisesta. Hellströmillä on vankka kokemus projekteista sekä teollisuuden ja yksityisten alojen tuotteiden ja palveluiden myynnistä, markkinoinnista, ostosta, tuotekehityksestä ja konsultoinnista. Ydinosaaminen on esim. kouluttaminen, verkostojen luominen ja uuden kehittäminen!

Harrastukset: Valokuvaus, musiikki, elektroniikkalaitteet, kuntoliikunta, autot ja moottoripyörät sekä kierrätys.

Jouko Putkonen

Project Manager
+358 40 673 6873

Projektipäällikkö Jouko Putkonen on tuulivoima-alan rautainen asiantuntija. Hänellä on laajat kansainväliset verkostot sekä pitkä teollisuus- ja energia-alan työkokemus muun muassa Aasiasta. Putkonen johtaa energia-alan hankkeita.

Harrastukset: kuntoilu, golf, kalastus, koirat, moottoripyöräily, musiikki, sukututkimukset

Kaj Sandberg

Project Manager, Service Products
+358 40 830 7390

Projektipäällikkö Kaj Sandberg on prosessienkehittämisen vahva ammattilainen. Hän vastaa erityisesti laadun, työturvallisuuden, ympäristön ja palveluliiketoiminnan hankkeista. Sandbergilla on pitkä kokemus myös ISO-prosessien kehittämisestä sekä CE-merkintähakemuksista. NQA-pätevyys.

Harrastukset: chileläiset punaviinit, koira, lukeminen, tarinoiden keksiminen ja kuvittaminen, hiilellä piirtäminen

Tommi Sykkö

Service Manager
+358 400 358610

Palvelupäällikkö Tommi Sykön pk-hankeosaaminen, -yritystuntemus ja -verkostot ovat erinomaiset. Hän tuntee myös pk-yritysten julkiset rahoituslähteet. Sykkö vastaa innovaatioklusterin kehittämisestä.

Harrastukset: talouden seuranta ja pörssiosakkeet, kuntoilu, laatuviinit, mökkeily ja matkustus sekä sisustus ja design

Ritva Vainio

Project Manager, Service Products
+358 40 833 4330

Projektipäällikkö Ritva Vainiolla on vahva tuotannollinen tausta ja pk-yrityskokemus. Hän vastaa prosessien kehittämisestä erityisesti laatu-, ympäristö- ja TTT-toiminnoissa (työterveys- ja työturvallisuus). Vainio tuntee myös CE-merkinnät, Atex-asiakirjat ja riskienhallinnan sekä tuotantoprosessit.

Harrastukset: avantouinti, neulominen, Karjalan nykytilanne ja sen kehitys, teatteri ja konsertit, Lapin matkat

Triinu Varblane

International Business Developer
+358 44 332 3134

Kansainvälisen liiketoiminnan asiantuntija Triinu Varblane vastaa kansainvälisistä projekteista. Varblanella on vankka asiantuntemus yritysten kansainvälistymisestä, ja hän onkin Cleantech Kvarken -hankkeen yksi vastuuhenkilö. Varblanen ydinosaamista ovat myynti, sopimukset ja HR.

Harrastukset: luomu- ja lähiruoat, hyväntekeväisyys, kielet ja matkustelu, nopeat autot, valokuvaus

Bruno Woeran

EU Affairs Manager
+358 50 382 1182

EU-hankkeita valmistelevalla Bruno Woeranilla on pitkä ja laaja kansainvälinen työkokemus ja verkostot Euroopan Unionin alueella. Woeran vastaa erityisesti tutkimuspuolen EU-hankkeista ja tuntee erinomaisesti teknologian siirto ja open innovation -toiminnot.

Harrastukset: hiihto, kokkaus, matkustelu, kielet