Henkilöstö

Johto

Mika Konu

Managing Director
+358 400 730 747

Toimitusjohtaja Mika Konu on yrityskehittämisen ja talousseurannan kokenut asiantuntija, jolla on laajat elinkeinoelämän ja korkeakoulupuolen verkostot. Hän hallitsee yritysten tuotekehitys- ja laatuprojektit ja vastaa hankevalmisteluista.

Harrastukset: mökkeily, sulkapallo, kalastus, talousseuranta, taloyhtiötoiminta

Johan Wasberg

Development Director
+358 40 742 3207

Kehityspäällikkö Johan Wasbergilla on pitkä ja laaja kansainvälinen työkokemus projektinjohtotehtävistä. Hän vastaa erityisesti kansainvälisistä hankkeista ja uusiutuvaan energiaan liittyvien hankkeiden valmisteluista sekä valtakunnan että EU:n tasolla.

Harrastukset: kuntoilu, kielet, maanpuolustushistoria, viinikellarit, vanhojen työkalujen keräily, metsä ja polttopuut

Anna-Kaisa Valkama

Program Director
+358 40 777 2785

Kehitysprojekteja johtava Anna-Kaisa Valkama vastaa laajapohjaisten energia-alan hankkeiden hankevalmistelusta. Hänellä on kattavat alan verkostot sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Valkama on huippuluokan asiantuntija erityisesti sähkötekniikassa.

Harrastukset: perhe, koira, lenkkeily

Tiimi

Rayko Toshev

3D -asiantuntija
+358 29 449 8370

Vaiva Stanisauskaite

3D -asiantuntija
+358 465 22 33 73

Jouko Putkonen

Project Manager
+358 40 673 6873

Projektipäällikkö Jouko Putkonen on tuulivoima-alan rautainen asiantuntija. Hänellä on laajat kansainväliset verkostot sekä pitkä teollisuus- ja energia-alan työkokemus muun muassa Aasiasta. Putkonen johtaa energia-alan hankkeita.

Harrastukset: kuntoilu, golf, kalastus, koirat, moottoripyöräily, musiikki, sukututkimukset

Kaj Sandberg

Project Manager, Service Products
+358 40 830 7390

Projektipäällikkö Kaj Sandberg on prosessienkehittämisen vahva ammattilainen. Hän vastaa erityisesti laadun, työturvallisuuden, ympäristön ja palveluliiketoiminnan hankkeista. Sandbergilla on pitkä kokemus myös ISO-prosessien kehittämisestä sekä CE-merkintähakemuksista. NQA-pätevyys.

Harrastukset: chileläiset punaviinit, koira, lukeminen, tarinoiden keksiminen ja kuvittaminen, hiilellä piirtäminen

Tommi Sykkö

Service Manager
+358 400 358610

Palvelupäällikkö Tommi Sykön pk-hankeosaaminen, -yritystuntemus ja -verkostot ovat erinomaiset. Hän tuntee myös pk-yritysten julkiset rahoituslähteet. Sykkö vastaa innovaatioklusterin kehittämisestä.

Harrastukset: talouden seuranta ja pörssiosakkeet, kuntoilu, laatuviinit, mökkeily ja matkustus sekä sisustus ja design

Ritva Vainio

Project Manager, Service Products
+358 40 833 4330

Projektipäällikkö Ritva Vainiolla on vahva tuotannollinen tausta ja pk-yrityskokemus. Hän vastaa prosessien kehittämisestä erityisesti laatu-, ympäristö- ja TTT-toiminnoissa (työterveys- ja työturvallisuus). Vainio tuntee myös CE-merkinnät, Atex-asiakirjat ja riskienhallinnan sekä tuotantoprosessit.

Harrastukset: avantouinti, neulominen, Karjalan nykytilanne ja sen kehitys, teatteri ja konsertit, Lapin matkat

Triinu Varblane

International Business Developer
+358 44 332 3134

Kansainvälisen liiketoiminnan asiantuntija Triinu Varblane vastaa kansainvälisistä projekteista. Varblanella on vankka asiantuntemus yritysten kansainvälistymisestä, ja hän onkin Cleantech Kvarken -hankkeen yksi vastuuhenkilö. Varblanen ydinosaamista ovat myynti, sopimukset ja HR.

Harrastukset: luomu- ja lähiruoat, hyväntekeväisyys, kielet ja matkustelu, nopeat autot, valokuvaus

Bruno Woeran

EU Affairs Manager
+358 50 382 1182

EU-hankkeita valmistelevalla Bruno Woeranilla on pitkä ja laaja kansainvälinen työkokemus ja verkostot Euroopan Unionin alueella. Woeran vastaa erityisesti tutkimuspuolen EU-hankkeista ja tuntee erinomaisesti teknologian siirto ja open innovation -toiminnot.

Harrastukset: hiihto, kokkaus, matkustelu, kielet