Merinova Oy mukana näytteilleasettajana Alihankinta 2023 -messuilla

Olemme mukana messuilla Made by Pohjanmaan -yhteisosastolla (E 402), jonka toteutuksesta on vastannut Pohjanmaan Expo!

Made by Pohjanmaa -yhteisosastolla ovat esittäytymässä Merinova Oy:n lisäksi muita Pohjanmaalaisia yrityksiä ja yhdessä meillä tarjolla on kävijöille mm. pikkupurtavaa ja juotavaa sekä lahjakorttiarvonta! Tervetuloa käymään, kuulemaan ja jutustelemaan tarkemmin yrityksille suunnatuista palveluistamme ja erityisesti ELY-keskusten JTF-rahoituksesta, joka mahdollistaa pienille ja keski-suurille yrityksille myös avustusta investointeihin ilman De- minimis -vaikutusta!

Merinova Oy:ltä Made by Pohjanmaa -yhteisosastolla ovat paikalla toimitusjohtaja Mika Konu ja palvelupäällikkö Tommi Sykkö. Yhteisosastolla vieraileville on tarjolla mukavaa kotiinviemistä ja paljon nähtävää, joten kannattaa poiketa ja tapaamisiin Alihankinnassa!

Alihankinta on Suomen johtava teollisuustapahtuma ja Euroopan toiseksi suurin alihankintateollisuuden messutapahtuma ja se järjestetään 26.–28. syyskuuta 2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. 35-vuotista taivaltaan juhlivan tapahtuman teemana on ajankohtainen Globally Local ja kumppaniyrityksenä on Patria (vuonna 2022 Wärtsilä Finland Oy).

HUOM!

Pohjanmaan Expo Oy, Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK sekä Oy Merinova Ab järjestävät yhteistyössä pk-yrityksille suunnatun maksuttoman linja-autokuljetuksen Alihankinta-messuille Tampereelle keskiviikkona 27.9.2023. Jos haluat mukaan, toimi nopeasti ja ilmoitaudu mukaan tästä (sähköinen ilmoittautuminen) > https://events.vasek.fi/alihankintabussi2023/FI

Yhteyshenkilösi