Suomen kiertävä Positiivista varausta -tilaisuus Vaasassa 10.11.2022

Suomalaisella akkualalla on edessään vuosikymmenen mahdollisuus. Tule aitiopaikalle seuraamaan, miten voit olla mukana ratkaisemassa sähköistyvän maailman haasteita.

Tapahtumassa kurkistetaan akkualan koulutuksen tulevaisuuteen otsikolla ‘Kuinka tehdään akkuteollisuus houkuttelevaksi?’.

Hybriditilaisuus järjestetään Vaasan yliopistossa, Wolff auditoriossa 10.11. klo. 13.00–15.00.

HUOM!  klo 15.00-16.00 Fitech-kurssit esittelyssä, VEO, ALBATTS- ja GreenOvet hanke.

Tapahtuman puhujina ovat mm. innovaatiotohtori Sari Kola ja myynti- ja markkinointipäällikkö Marko Kuokkanen Teknologiakeskus Merinovalta ja Juho Heiska yliopettaja Vaasan ammattikorkeakoulusta.

Lisäksi mukana keskustelemassa paneelissa EPECin toimitusjohtaja Jyri Kylä-Kaila, energiatekniikan opiskelijat Noora Ketola, Robin Hagqvist VAMK:sta ja Jari Saarenpää opettaja VAMIA.

Tapahtuma on osa Suomen kiertävää Positiivista varausta -tilaisuutta, jolla kasvatetaan ymmärrystä suomalaisen akkualan roolista sähköistyvän maailman haasteiden ratkaisemisessa. Kiertue on osa kansallisen akkustrategian toteutusta ja sen mahdollistaa työ- ja elinkeinoministeriö.

Positiivista varausta -tapahtuman järjestävät Vaasan yliopisto, Vaasan ammattikorkeakoulu, Yrkeshöskolan Novia, Åbo Akademi, Vamia, Yrkesakademin i Österbotten ja Merinova.

Tervetuloa paikan päälle tai katsomaan striimiä. Nähdään marraskuussa!

Yhteyshenkilösi