Alihankinta 2019 lähestyy ja tänä vuonna messujen teemana on kestävä valmistus

Koko Suomen teollisuus kokoontuu 24.–26.9.2019 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettäville Alihankinta-messuille. Kansainvälisesti arvostetuilla teollisuuden alihankinnan ammattimessuilla on mukana vuosittain 1000 näytteilleasettajaa yli 20 eri maasta ja tapahtumassa vierailee 20 000 kävijää.

Suomesta edelläkävijä kestävän valmistuksen innovaatioissa ja vientimaana
Tutkimusten mukaan suomalainen teollisuus on yksi maailman puhtaimmista ja on ympäristöteko valmistaa Suomessa. Suomen ei tarvitse tyytyä olemaan vain ekologinen toimija vaan se voi olla edelläkävijä kestävän valmistuksen innovaatioissa ja vientimaana. Myös sijoittajat ovat entistä kiinnostuneempia investoimaan vastuullisiin yrityksiin ja viime vuosina sijoitukset Suomeen ovat kasvaneet. Alihankinta 2019 -messuilla korostuu kestävän valmistuksen merkitys Suomelle ja täällä toimiville teollisuuden yrityksille.

Avainroolissa vastuullisuus ja lähituotanto
Alihankinta-messujen asiantuntijapuheenvuoroissa ja -keskusteluissa puhuttaa tulevaisuuden teollisuus sekä se, kuinka yritystoimintaa voidaan muuttaa ympäristön ja yhteiskunnan kannalta vastuullisemmaksi. Läpileikkaus koko Suomen teollisuudesta tarjoaa myös mahdollisuuden löytää paikallisia kumppaneita ja lähiverkostoja, joiden avulla lähituotanto ja yritysten tavoitteet pienemmästä hiilijalanjäljestä konkretisoituvat

LUE LISÄÄ >  https://www.alihankinta.fi/fi/

REKISTERÖIDY KÄVIJÄKSI VELOITUKSETTA >  http://ilmoittaudu.tampereenmessut.fi/ilmoittautuminen/index.tmpl?lid=197