Energiateollisuuden kevätseminaari Helsingissä 17.–18. toukokuuta

Asiakkaan aika on täällä – energia-ala on kestävän tulevaisuuden tekijä

Energiamurros, digitalisaatio ja ilmastonmuutos haastavat maailmanlaajuisesti energia-alan toimintamallit. Suomalaisen energia-alan tavoitteena on näyttää muutoksen suunta ja vahvistaa kilpailukykyään. Energiamurroksen ajurina toimii teknologian nopea kehitys ja murroksen suurin hyötyjä on asiakas.

Kevätseminaarin avauspäivänä torstaina keskustelemme energia-alan tulevaisuudesta. Kuulemme liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerin näkemyksen liiketoimintaympäristön nopeasta muutoksesta ja professori Markku Wilenius haastaa tarttumaan tulevaisuuden mahdollisuuksiin. Päivän aikana keskustellaan myös talouden näkymistä sekä tulevan hallituskauden tavoitetilasta.

Mikä kiertotalous?

Suomi tavoittelee globaalia edelläkävijäasemaa kiertotaloudessa. Energia-alan rooli kestävän talousjärjestelmän luomisessa on merkittävä: fossiilisten energialähteiden korvaaminen uusiutuvalla energialla johdattaa vähähiiliseen energiajärjestelmään. Energia-ala on myös avainasemassa mahdollistamassa muiden toimialojen kiertotaloutta.

Perjantaina perehdymme kiertotalouteen ja keinoihin, joilla Suomen energia-ala luo kiertotaloudesta uutta liiketoimintaa.
Vaihtoehtoisena ohjelmana on tarjolla Suomenlinnan Panimo -kierros.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUTUMISET:
https://koulutuskalenteri.adato.fi/Koulutuskalenteri/Koulutuksen-tiedot/id/1584