EnergyWeek 2024 -tapahtuma 11.3 – 14.3. Vaasassa

Ensi viikolla kahdennettatoista kertaa Vaasassa kaupungintalolla järjestettävä energia-alan huipputapahtuma EnergyWeek on nyt  nelipäiväinen ja näiden päivien (maanantai-torstai) pidetään mm. 25 seminaaritapahtumaa, joissa on yli 160 eri puhujaa.

Lisäksi EnergyWeekillä on messutapahtumia (tiistaista torstaihin), joissa on mukana yli 200 näytteilleasettajaa teemoissa: energia ja ilmasto, tuuli ja uusiutuva energia, energian varastointi sekä kaasu.

Viikon ohjelmassa on myös kiertotalouteen, avaruusteknologiaan, tekoälyyn, datakeskuksiin, energiasiirtymään ja tietoturvallisuuteen sekä Yhdysvaltojen energiamarkkinoihin sekä uusiutuvan energian rahoitukseen ja kasvuun liittyviä tapahtumia. Match Making -tilaisuuksia on tiistaista torstaihin ja Energy & Innovation Awards -palkinnot jaetaan keskiviikkona.

EnergyWeek käynnistyy maanantaina 11.3.2024 klo 12:00 perinteisellä Energia- ja ilmastoseminaarilla, joka on muusta viikosta poiketen suomenkielinen vaikuttajaseminaari ja muuten EnergyWeek järjestetään englanniksi. Tapahtumaan odotetaan tuhansia osallistujia kymmenistä eri maista.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU MUKAAN > https://www.energyweek.fi/

Yhteyshenkilösi