Jyväskylän Sähkömessut nostaa esiin alan kuumat aiheet

Helmikuun alussa järjestettävä Sähkö Valo Tele AV 2020 -messujen ohjelma on julkaistu. Tapahtuma tarjoaa jälleen ainutlaatuisen laajan kokonaisuuden ajankohtaista tietoa, teknologiaa ja kontakteja. Jyväskylän Paviljongin täysissä messuhalleissa esittäytyy satoja toimijoita, tuotemerkkejä ja palveluja alan ammattilaisten tarpeisiin.

– Sähkön merkitys yhteiskunnassa kasvaa ja sen käyttö laajenee kaikkialle. Messuilla on paljon uusia näytteilleasettajia ja toisaalta todella isoja osastoja. Luvassa on siis paljon uutta teknologiaa ja ammattilaisia niitä esittelemässä, kertoo tapahtumasta vastaava myyntijohtaja Ilari Tervakangas, Jyväskylän Messut Oy:sta.

Juuri julkaistu ohjelma paljastaa hänen mukaansa aiheet, joista tänä vuonna alalla puhutaan. Mukaan kymmeniin seminaareihin ja tietoiskuihin mahtuvat niin päivitetyt viranomaisvaatimukset kuin uusimmat ratkaisut ja palvelut. Ohjelmaan sisältyy lisäksi mm. suosittu Opiskelijoiden messupolku, joka tutustuttaa yrityksiin niiden messuosastoilla.

Sähköisen liikenteen ja sähköautojen läpimurto on nyt totta ja se saa erityishuomion. Ensi kertaa toteutettava Future Transportation Forum (FTF) on yhtenäinen näyttelyalue, joka täydentää näyttelyosastojen tarjontaa koskien sähköautoilun ekosysteemin teknologiaa ja palveluja.

– Paikalle saapuu koko ala yrityksineen ja järjestöineen, joten nähtävää ja koettavaa riittää. Kävijäpalaute on ollut aina erinomaista, joten voimme odottaa tutun Jyväskylän hengen toteutuvan tälläkin kertaa, Ilari Tervakangas sanoo.

Hän muistuttaa, että yritykset voivat saada veroetua koulutusvähennyksenä, kun ammattimessut otetaan osaksi koulutussuunnitelmaa sekä käynti on palkallista työaikaa ja kestää yli kuusi tuntia. Tervakangas kannustaakin yrittäjiä tekemään messupäivästä yrityksen koulutuspäivän.

 

 

Sähkö Valo Tele AV 2020 -messut järjestetään 5.-7.2.2020 Jyväskylän Paviljongissa. Lisätiedot ja maksuttomaan sisäänpääsyyn oikeuttava rekisteröinti www.sahkomessut.fi.

Lisätietoja:
Ilari Tervakangas
Jyväskylän Messut Oy
p. 050 596 6710
ilari.tervakangas@paviljonki.fi
www.sahkomessut.fi