Teollisten investointien lisääntyminen kiihdyttää kilpailua – Miten varmistetaan ammattiosaajat yrityksiin?

Teknologiateollisuuden Länsi-Suomen aluejohtokunta järjestää Vaasassa 24.10.2023  iltapäiväseminaarin ”Teollisten investointien lisääntyminen kiihdyttää kilpailua – Miten varmistetaan ammattiosaajat yrityksiin?”

Klo 14-16 pidettävässä seminaarissa käsitellään osaavan työvoiman saatavuuteen liittyviä haasteita ja esitellään konkreettisia toimenpiteitä, jolla osaajia on mahdollista saada yrityksiin. Seminaarien tarkoituksena on antaa realistinen kuva alueen työvoimatilanteesta seuraavien vuosien aikana ja herättää keskustelua eri vaihtoehdoista osaavan työvoiman saamiseksi alueelle. Tilaisuudessa kuullaan myös kauppakamarien, maakuntaliittojen ja kaupunkien puheenvuorot.

HUOM! Tilaisuus on läsnätilaisuus, joissa ei ole Teams-mahdollisuutta. Paikkamäärä on rajoitettu ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tilaisuuden alussa kahvitarjoilu klo 13.30 alkaen. Paikka: Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasa.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ > https://www.lyyti.fi/reg/Teollisten_investointien_lisaantyminen_kiihdyttaa_kilpailua__Miten_varmistetaan_ammattiosaajat_yrityksiin_3713