Yritysworkshop Vaasassa 20.3.2019 – teemalla AM-koulutuksen käynnistäminen

Vaasassa kokoonnutaan 20.3.2019  iltapäiväworkshopiin klo 12:00 alkaen, jossa aiheena on AM (Additive Manufacturing) -koulutus. Yrityksille on tarjolla 5 päivän kestoinen AM-training, erityisesti suunnittelijat ja  2 päivän kestoinen AM-manager -koulutus, suunnattu yritysjohdolle sekä asiantuntijoille.

Merinova Oy on valmistellut koulutukset yhdessä Etteplan Oyj:n kanssa ja koulutuksiin on osallistumassa sekä isoja että pk-sektorin kärkiyrityksiä ja myös Vaasan ammattikorkeakoulu ja Yrkeshögskolan Novia ovat mukana kartuttamassa osaamista ja oppimassa uutta. Nyt on erinomainen tilaisuus metallintulostuksesta kiinnostuneille yrityksille tulla mukaan koulutukseen.

Koulutukset on suunniteltu Pohjanmaan liiton rahoittaman ”Tulevaisuuden digitaalisen tuotannon ja 3D-valmistuksen osaamiskeskittymän valmistelu” -hankkeen ohessa, jota Merinova Oy ja Vaasan ammattikorkeakoulu ovat yhdessä alueen yrityksien kanssa toteuttaneet ja pian päättyvälle hankkeelle on haettu jatkoa.

Merinova ja Vaasan ammattikorkeakoulu  ovat käynnistämässä yhdessä alueen yritysten kanssa 3D-osaamiskeskustoimintaa nimellä ”EnergyVaasa 3D-center”, josta on tarkoitus tehdä pysyvää. 3D-integroidaan ammattikorkeakoulujen opetukseen, jonka avulla mm. tuotetaan 3D-osaajia yrityksien tarpeisiin. Toiminnan avulla vahvistetaan myös yrityksien 3D- osaamista ja valmiuksia konkreettisten, mitattavien toimenpiteiden avulla sekä luodaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Tarkempia lisätietoja, ohjelma ja koulutuksien hintatiedot saat allekirjoittaneelta. HUOM! koulutuksien aloitukset ovat toukokuun puolivälissä, 5 päivän koulutuksessa pidetään 3 päivää ennen keskikesää  ja elokuussa loput 2 päivää, 2 päivän koulutus suoritetaan touko-kesäkuun aikana.

Yritysworkshopissa on hyvä kahvitarjoilu, joten ilmoittautumiset miel. etukäteen allekirjoittaneelle.

3D-terveisin Tommi Sykkö Merinovalta

Yhteyshenkilösi