EnergyVaasa 3D-Center -hanke, seuraava workshop 16.12.2019

EnergyVaasa 3D-Center -hankkeen järjestyksessä toinen iltapäiväworkshop järjestetään maanantaina 16.12.2019 Vaasassa Runsorissa Futura I:n alakerran isossa neuvottelutilassa (Prima) klo 13:00 alkaen

”TEEMALLA KOHTI ENSIMMÄISIÄ YHTEISIÄ SPRINTTEJÄ v. 2020!”

Iltapäivän ohjelma:

1) Merinova/VAMK – tilaisuuden avaus ja tavoitteena on aloittaa mahdollisimman pian ideointi-/suunnittelupajat (=sprintit), jotka johtavat tulostamiseen. Mistä sprinteissä on kysymys, mitä tavoitellaan ja minkälaisella aikataululla toimitaan (kesto 5-10 min)

2) Näkökulmia sprintteihin: Etteplan/Johannes karjalainen – How to get started with Additive Manufacturing? (kesto 45-60 min) Mitä tulee ehdottomasti muistaa ja huomioida ainetta lisäävässä valmistuksessa ja suurimmat sudenkuopat.

Ohjelman kohtien 1-2 jälkeen, pian klo 14:00 jälkeen KAHVITAUKO

3) Näkökulmia sprintteihin: Wärtsilä/Juho Raukola – Wärtsilän sprintit (kesto 45-60 min) Miten Wärtsilässä on toimittu? Mitä sprinteissä ideoitu ja saatu aikaan ja mitä niistä on opittu?

4) Yhteenvetoa tilaisuudesta + Sana vapaa – vapaamuotoista keskustelua

Tavoitteena on luoda yhteinen käsitys sprinteistä ja lähteä suunnittelemaan niiden toteuttamisia ensi vuoden (2020) aikana. Ennen kuin käynnistetään sprintit ja aloitetaan muodostamaan ryhmiä, tammi-helmikuussa järjestetään puolenpäivän kestoinen, erityisesti muotoiluun (desing) keskittyvä yhteinen workshop, jonka avulla varmistetaan osallistujien valmiudet sprintteihin (aloitus helmikuussa).

Katsotaan tälle workshopille tarkempi ajankohta ja myös ensimmäiselle sprintille? EnergyVaasa 3D-Center -hankkeen puitteissa toteutetaan useita sprinttejä, jotta mahdollisimman moni yritys pystyy (aikataulullisesti) osallistumaan ja nyt on hyvä pohtia ja nostaa esiin ideoita, joita lähdetään viemään eteenpäin!

TILAISUUDEN PÄÄTÖS noin klo 16:00.

KATSO MYÖS >  EnergyVaasa 3D-Center -HANKE lyhyesti

HUOM! Ilmoittautumiset allekirjoittaneelle sähköpostitse 13.12.2019 mennessä.

terveisin hankkeen projektipäällikkö Tommi Sykkö

Yhteyshenkilösi