Future Sustainable Leadership 7.10.2021 (14:00 – 15:00)

Future Cleantech Solutions -hankkeen seuraavassa virtuaalitilaisuudessa 7.10.2021 klo 14.00–15.00 pureudutaan kestävään johtajuuteen muuttuvassa maailmassa luennoitsija, muutosjohtaja ja kouluttaja Ulrika Sedinin johdolla. Ulrika tulee puhumaan stressistä ja toimituskyvystä, sekä siitä, kuinka kestävyys on kytköksissä tehokkuuteen ja kannattavuuteen. Interaktiivinen tilaisuus tarjoaa myös työkaluja johtamiseen jatkuvasti muuttuvassa maailmassa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen löytyvät täältä.

Tilaisuuden moderaattorina toimii henkinen valmentaja ja yrityskehitykseen ja tasa-arvoon tulosorientoitunut keskustelunvetäjä Jon Moraeus, jonka johdolla on mahdollisuus käydä reflektoivaa keskustelua pienryhmässä webinaarissa kuulluista ja opituista kysymyksistä. Pienryhmäkeskustelut järjestetään 8. ja 12. lokakuuta, ja ne on suunnattu erityisesti suomalaisten pk-yritysten johtajille.

Lisätietoja pienryhmäkeskusteluista ja ilmoittautuminen löytyvät täältä.

Tilaisuuden järjestää Future Cleantech Solutions-hanke, jonka rahoittavat 2019–2021 Interreg Botnia-Atlantica, Pohjanmaan liitto, Region Västerbotten, Region Västernorrland, Teknologiakeskus Merinova, Vaasanseudun Kehitys Oy (VASEK), Kokkolanseudun Kehitys Oy (KOSEK), Vaasan kaupunki, Kokkolan kaupunki, Skellefteån, Uumajan ja Örnsköldsvikin kunnat sekä Umeå Energi ja Skellefteå Kraft.

Yhteyshenkilösi