Tiimi

Merinovalaisten tiimiin kuuluu 13 huippuasiantuntijaa. Saat käyttöösi kokemusta, kansainvälistä osaamista sekä kattavat verkostot.

Merinovalaisten tiimistä saat käyttöösi lisäresursseja, pitkän ja laajan kokemuksen, kansainvälistä osaamista, kattavat verkostot sekä julkisrahoituksen asiantuntemuksen.

Liiketoiminnan kehittämispalveluissa sukellamme syvälle yritysten prosesseihin ja löydämme – ja myös hoidamme – tarvittavat kehityskohteet, yhteistyössä yrityksen kanssa.

Hanketoiminnassa olemme puolueeton asiantuntija ja projektipäällikkö, joka tuntee verkostot ja tietää, miten rajoja ylittävällä yhteistyöllä valjastetaan paras mahdollinen lopputulos.

Merinovan tiimi pähkinänkuoressa:

  • Puhuu ja kirjoittaa 12 eri kieltä
  • Asunut ja opiskellut 20 eri maassa
  • Omaa yli 300 vuotta työkokemusta
  • On suorittanut yli 25 korkeakoulututkintoa
  • Edustaa 4 eri kansallisuutta

Merinovalaisten vapaa-ajan harrastuksia: kielet ja kulttuurit, kokkaus, meripelastustoiminta, taide, historia, urheilu, kirjallisuus, nopeat autot…

Johto

Mika Konu

Managing Director
+358 400 730 747

Toimitusjohtaja Mika Konu on yrityskehittämisen ja talousseurannan kokenut asiantuntija, jolla on laajat elinkeinoelämän ja korkeakoulupuolen verkostot. Hän hallitsee yritysten tuotekehitys- ja laatuprojektit ja vastaa hankevalmisteluista.

Harrastukset: mökkeily, sulkapallo, kalastus, talousseuranta, taloyhtiötoiminta

Johan Wasberg

Development Director
+358 40 742 3207

Kehityspäällikkö Johan Wasbergilla on pitkä ja laaja kansainvälinen työkokemus projektinjohtotehtävistä. Hän vastaa erityisesti kansainvälisistä hankkeista ja uusiutuvaan energiaan liittyvien hankkeiden valmisteluista sekä valtakunnan että EU:n tasolla.

Harrastukset: kuntoilu, kielet, maanpuolustushistoria, viinikellarit, vanhojen työkalujen keräily, metsä ja polttopuut

Anna-Kaisa Valkama

Program Director
+358 40 777 2785

Kehitysprojekteja johtava Anna-Kaisa Valkama vastaa laajapohjaisten energia-alan hankkeiden hankevalmistelusta. Hänellä on kattavat alan verkostot sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Valkama on huippuluokan asiantuntija erityisesti sähkötekniikassa.

Harrastukset: perhe, koira, lenkkeily

Tiimi

Esko Ala-Myllymäki

Project Manager
+358 40 591 2882

Projektipäällikkö Esko Ala-Myllymäki on vahva ja kokenut sähkötekniikan asiantuntija, joka vastaa teknologioiden kehittämisestä, esimerkiksi solar- ja smart grid -projekteissa. Ala-Myllymäki on TEKES-rahoitusosaamisen ekspertti.

Harrastukset: Wikipediaan kirjoittaminen, Vaasan Teknisen Seuran jäsen, tieteen ja teknologian seuraaminen

Maissa Ftiti

Business Development Manager, Middle East & Africa
+358 40 670 7373

Kansainvälistä liiketoimintaa edistävällä Maissa Ftitillä on erinomainen Pohjois-Afrikan paikallistuntemus. Hänen vastuullaan ovat erilaiset markkinointi- ja kehitystehtävät. Ftiti vastaa myös Pohjois-Afrikan Energy Days -tapahtumien järjestämisestä.

Harrastukset: akryylimaalaus, politiikka, kokkailu, lyhyiden romaanien kirjoittaminen, matkustelu

Raija Koivisto

Project Manager
+358 40 518 6639

Projektipäällikkö Raija Koiviston erikoisosaamista ovat sähkö- ja energiatekniikka sekä uusiutuvien energioiden käyttö. Koivisto vastaa hankesuunnittelusta ja -valmistelusta alan syvällä asiantuntemuksellaan.

Harrastukset: meripelastustoiminta, valokuvaus ja videointi, musiikki ja kirjoittaminen

Jouko Putkonen

Project Manager
+358 40 673 6873

Projektipäällikkö Jouko Putkonen on tuulivoima-alan rautainen asiantuntija. Hänellä on laajat kansainväliset verkostot sekä pitkä teollisuus- ja energia-alan työkokemus muun muassa Aasiasta. Putkonen johtaa energia-alan hankkeita.

Harrastukset: kuntoilu, golf, kalastus, koirat, moottoripyöräily, musiikki, sukututkimukset

Kaj Sandberg

Project Manager, Service Products
+358 40 830 7390

Projektipäällikkö Kaj Sandberg on prosessienkehittämisen vahva ammattilainen. Hän vastaa erityisesti laadun, työturvallisuuden, ympäristön ja palveluliiketoiminnan hankkeista. Sandbergilla on pitkä kokemus myös ISO-prosessien kehittämisestä sekä CE-merkintähakemuksista. NQA-pätevyys.

Harrastukset: chileläiset punaviinit, koira, lukeminen, tarinoiden keksiminen ja kuvittaminen, hiilellä piirtäminen

Tommi Sykkö

Service Manager
+358 400 358610

Palvelupäällikkö Tommi Sykön pk-hankeosaaminen, -yritystuntemus ja -verkostot ovat erinomaiset. Hän tuntee myös pk-yritysten julkiset rahoituslähteet. Sykkö vastaa innovaatioklusterin kehittämisestä.

Harrastukset: talouden seuranta ja pörssiosakkeet, kuntoilu, laatuviinit, mökkeily ja matkustus sekä sisustus ja design

Ritva Vainio

Project Manager, Service Products
+358 40 833 4330

Projektipäällikkö Ritva Vainiolla on vahva tuotannollinen tausta ja pk-yrityskokemus. Hän vastaa prosessien kehittämisestä erityisesti laatu-, ympäristö- ja TTT-toiminnoissa (työterveys- ja työturvallisuus). Vainio tuntee myös CE-merkinnät, Atex-asiakirjat ja riskienhallinnan sekä tuotantoprosessit.

Harrastukset: avantouinti, neulominen, Karjalan nykytilanne ja sen kehitys, teatteri ja konsertit, Lapin matkat

Triinu Varblane

International Business Developer
+358 44 332 3134

Kansainvälisen liiketoiminnan asiantuntija Triinu Varblane vastaa kansainvälisistä projekteista. Varblanella on vankka asiantuntemus yritysten kansainvälistymisestä, ja hän onkin Cleantech Kvarken -hankkeen yksi vastuuhenkilö. Varblanen ydinosaamista ovat myynti, sopimukset ja HR.

Harrastukset: luomu- ja lähiruoat, hyväntekeväisyys, kielet ja matkustelu, nopeat autot, valokuvaus

Bruno Woeran

EU Affairs Manager
+358 50 382 1182

EU-hankkeita valmistelevalla Bruno Woeranilla on pitkä ja laaja kansainvälinen työkokemus ja verkostot Euroopan Unionin alueella. Woeran vastaa erityisesti tutkimuspuolen EU-hankkeista ja tuntee erinomaisesti teknologian siirto ja open innovation -toiminnot.

Harrastukset: hiihto, kokkaus, matkustelu, kielet