INDUSTRY INSIGHT with KIP – Webinaari 26.5.2020

Future Cleantech Solutions presents
INDUSTRY INSIGHT with KIP
Connect with Kokkola Industrial Park

Rakennamme vastuullista teollisuutta tuleville sukupolville

Vallitsevissa poikkeusoloissa eläminen voi luoda uusia tarpeita ja mahdollisuuksiakin. Digitaalisin keinoin voimme näinäkin aikoina tutustua syvemmin lähialueeseemme ja sen tulevaisuudessa tuomiin yhteistyömahdollisuuksiin, yhdessä yli rajojen.

Tervetuloa  mukaan osallistumaan ”Industry Insight with KIP” webinaariin, jonka Future Cleantech Solutions projekti järjestää, jotta alueen toimijat voivat tutustua Kokkola Industrial Park suurteollisuusalueen tulevaisuuteen. Tilaisuudessa saat mahdollisuuden kuulla alueen toimijoista ja voit esittää tarkentavia kysymyksiä. Mitä cleantech-ratkaisuja sinun yrityksellä voisi olla tarjota alueen toimijoille? Kenet haluaisit tavata tulevaisuuden tapaamisissa, kun maailma aukeaa taas?

Mikä KIP oikein on? Kokkola Industrial Park on Pohjois-Euroopan suurin epäorgaanisen kemian teollisuuden ekosysteemi, joka koostuu useista kemian ja metallurgian alan huippuyrityksistä. Alue muodostuu 17 kansainvälisestä tuotantolaitoksesta ja lähes 60 palveluyrityksestä sijaiten Suomen kolmanneksi suurimman yleissataman vieressä. Kiertotalous ja sen teolliset symbioosit ovat olleet luonnollinen osa teollisuusalueen toimintaa jo vuosikymmenet. Vuosina 2010-2019 alueen toimijat investoivat yhteensä n. 800 M€ alueen kehittämiseen.Uutta teollisuutta rakennetaan aina ympäristön hyvinvointi ja tulevat sukupolvet huomioon ottaen.

Future Cleantech Solutions -hankkeessa edistetään cleantech-yritysten liiketoiminta- ja yhteistyömahdollisuuksia käytännön lisätietoa tarjoten Merenkurkun alueella. Future Cleantech Solutions-hankkeen päärahoittaja on Interreg Botnia-Atlantica aluekehitysrahasto ja muina rahoittajina Pohjanmaan liitto, Region Västerbotten, Region Västernorrland sekä Kokkolan, Vaasan, Uumajan, Skellefteån, Örnsköldsvikin kaupungit, kunnat ja kehitysyhtiöt sekä Merinova, Skellefteå Kraft ja Umeå Energi.

Päivä: Tiistai 26 toukokuuta 2020

Aika: 13-14 (FIN) / 12-13 (SWE)

Paikka: Online

Ilmoittautuminen:
https://forms.gle/smukSFZ22F83s1HG7

Yhteyshenkilösi