Teknologiakeskus Merinova Oy on myös hyväksytty Business Finlandin Innovaatiosetelin palveluntarjoaja!

Business Finlandin (BF) rahoittama Innovaatioseteli on tarkoitettu sellaisille pk-yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea ja jonka eteenpäin viemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista.

Innovaatiosetelin avulla on tarkoitus löytää yrityksille uusia avauksia liiketoimintansa kasvun tueksi ja kannustaa yrityksiä innovaatiotoiminnan piiriin.

Innovaatiosetelillä voit ostaa yrityksellesi uutta tietoa ja osaamista. Innovaatiosetelin arvo on 6 200 euroa (5 000 euroa + alv), jonka BF maksaa palveluntuottajalle eli se on yrityksellesi ilmainen! (de minimis -vaikutus tosin on). Innovaatiotoiminta tarkoittaa BF:n mukaan toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista.

Merinova on tehnyt useita Innovaatioseteli -hankkeita, jotka ovat johtaneet aina jatkokehittämiseen! Meillä on näkemystä, osaamista, uskallusta  ja keinoja viedä ideaasi eteenpäin, joten jos olet tosissasi
ja haluat viedä ideaasi tai kehittää prosessejasi eteenpäin, ota meihin yhteyksiä, niin istutaan alas ja katsotaan tarkemmin. Uskallamme sanoa myös suoraan, jos innovaatiosi/ideasi lähtötaso ei ole riittävä BF:n rahoitukseen ja silloin katsotaan yhdessä, miten se tulee esittää, suunnitella ja rakentaa sellaiseen muotoon, että se on uskottava sekä itselle että mahdolliselle rahoittajalle. Hyvin usein ei osata ”myydä” omaa hyvää ideaa eteenpäin!

Haasta meitä:

Tommi Sykkö
Service Manager
tommi.sykko@merinova.fi
+358 400 358610

Mika Konu
Managing Director
mika.konu@merinova.fi
+358 400 730 747

Anna-Kaisa Valkama
Program Director
anna-kaisa.valkama@merinova.fi
+358 40 777 2785

KATSO TOKI > https://www.businessfinland.fi/suomalaisille-asiakkaille/palvelut/rahoitus/pk-ja-midcap-yritys/innovaatioseteli/