Asiantuntijat ratkovat ongelmia Wasa Future Festivaalilla – kymmeniä nimekkäitä puhujia mukana

Parhaillaan käynnissä olevaan Wasa Future Festivaliin voi osallistua (turvallisesti) maksuttomasti etänä, reaaliaikaisesti festivaalin Youtube-kanavalla.

Wasa Future Festival on asiantuntijatapahtuma, jonka ideana on koota yhteen osaavia ja motivoituneita henkilöitä ratkomaan ongelmia ja luomaan ratkaisuja talouden, teknologian ja kulttuurin aloilla. Puhujina on asiantuntijoita yritysmaailmasta korkeakouluihin ja paikallispäättäjistä ministereihin.

Lauantaihin, 14.8. saakka kestävien päivien puhujakaarti on vaikuttava. Puhujia on kaiken kaikkiaan kuutisenkymmentä ja mukana ovat mm. elinkeinoministeri Mika Lintilä, kehitys- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari, opetus- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen, ulkoministeri Pekka Haavisto (virtuaalinen osallistuminen), Suojelupoliisin päällikkö Antti Pelttari, tulevaisuustutkija Jussi Linturi, VTT:n toimitusjohtaja Antti Vasara, europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natri ja Tilastokeskuksen ylijohtaja Ville Vertanen sekä EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämies.

Tänään keskiviikkona 11.8. teemana olivat ratkaisut vihreän siirtymisen haasteisiin ja huomenna torstaina teemoina ja keskusteluaiheina ovat talous ja teknologiat sekä maaseudun tulevaisuuden näkymät ja odotukset. Perjantaina teemoina ovat mm. kulttuuri, kaupunkikehitys, sosiaaliset kysymykset ja työelämä ja lauantaina on luvassa mielenkiintoista keskustelua ja esityksiä Merenkurkun yhteistyöstä, sähkölentokoneista ja avaruusteknologiasta.

Katso lisää >  https://wasafuturefestival.fi/?page_id=105

Yhteyshenkilösi