3D-METALLINTULOSTUS –ILTAPÄIVÄSEMINAARI ja ”minimessut” tiistaina 30.10.2018 VAASASSA!

Lisäävä valmistus (AM = Additive Manufacturing) tai tavallisemmin 3D-tulostus on osa digitaalista vallankumousta ja se on tällä hetkellä valmistustekniikoiden kiinnostavin kehittämiskohde. Teknologiakeskus Merinova Oy ja Vaasan ammattikorkeakoulu yhteistyökumppaneineen järjestävät aiheesta erityisesti yrityksille suunnatun, maksuttoman iltapäiväseminaarin Vaasassa tiistaina 30.10.2018 klo 12:30-17:00 (ALERE-kiinteistö (Florence -Sali), osoite Wolffintie 31, VAASA.

Seminaarin tarjoaa hyvää ja ajankohtaista tietoa erityisesti 3D –metallintulostuksesta ja sen avulla haetaan yrityksiä ja yhteisöjä mukaan valmisteilla olevan3D -osaamiskeskittymän, nimeltään ”EnergyVaasa 3D-center”, tulevaan toimintaan ja verkostoitumaan!

Seminaari alkaa osaamiskeskittymän alustavan toimintamallin, tavoitteiden ja suunnitelmien lyhyellä esittelyllä. Iltapäivän mittaan käydään kattavasti läpi 3D-tulostusta useiden erinomaisten asiantuntijoiden esityksien kautta ja verkostoitumiseen sekä keskusteluihin ja kysymyksiin on myös varattu aikaa. Lisäksi tarjoamme minimessut, joten seminaarin osallistujat pääsevät tutustumaan mm. tulostamalla valmistettuihin osiin, näytteilleasettajina ovat mm.

1) Etteplan Oyj
2) 3D Formetch Oy
3) HT Laser Oy
4) IDEAL PLM
5) Mecaplan Oy
6) Novela 3D Oy
7) Nivalan Teollisuuskylä Oy/ ELME Studio
8) Origo Engineering Oy/3DStep Oy
9) Prima Additive (osa Prima Industrie Groupia)
10) Tamspark Oy
11) Vossi Group Oy

HUOM! KAHVITARJOILUN vuoksi ennakkoilmoittautumiset alla olevan linkin kautta (sisältäen päivän ohjelman):

OHJELMA JA ILMOITTAUTUMINEN > https://m2.tigersoft.fi/3-d-seminaari-ilmoittautuminen

Seminaari toteutetaan Pohjanmaan liiton rahoittamassa hankkeessa ”Tulevaisuuden digitaalisen tuotannon ja 3D-valmistuksen osaamiskeskittymän valmistelu”, jonka valmistelutyöstä ja osarahoituksesta vastaavat Teknologiakeskus Merinova Oy ja Vaasan ammattikorkeakoulu sekä hankkeessa mukana olevat alueen suur- ja pk-yritykset. Lisäksi Vaasan kaupunki, Mustasaaren kunta ja Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK ovat hieman osarahoittaneet hanketta.

Hankkeen avulla valmistellaan alueellista tulevaisuuden digitaalisen tuotannon ja 3D- valmistuksen tutkimus-, kehitys-, koulutus- ja innovaatiotoiminnan osaamiskeskittymää ja -verkostoa Vaasan seudulle.

Yhteyshenkilösi