Robotiikan ja automaation hyödyntäminen pk-yrityksissä iltapäiväseminaari Vaasassa ke 10.4.2019

Iltapäiväseminaarin kohderyhminä ovat robotiikasta ja automaatiosta kiinnostuneet toimijat, organisaatiot sekä erityisesti tuotannolliset pk-yritykset. Seminaarin tavoite on innostaa osallistujia verkostoitumaan ja hyödyntämään robotiikkaa ja automaatiota yrityksiensä liiketoiminnassa.

Seminaarin loistavat luennoitsijat tuovat esityksiensä kautta esiin robotiikan ja automaation nykytilaa ja mahdollisuuksia konkreettisien esimerkkicasien kera!

Osallistujille maksuton iltapäiväseminaari järjestetään osana Future Operations and Maintenance (FOM) -hanketta > http://www.puv.fi/fi/com/projects/fom-future_operations-maintenance-aiko_1c/, jota Vaasan yliopisto koordinoi. Mukana hankkeessa ovat myös Vaasan ammattikorkeakoulu ja Yrkeshögskolan Novia.

Hankkeen päärahoittaja on työ- ja elinkeinoministeriö (AIKO/Pohjanmaan liitto) ja lisäksi hankkeessa mukana ovat Vaasan kaupunki, Teknologiakeskus Merinova ja Vaasanseudun kehitys VASEK.

OHJELMA:
12:30 – Petri Helo, Vaasan yliopisto – Tervetuloa ja seminaarin avaus!

12:35 – Samuli Bergström, Omron Industrial Automation – Tulevaisuuden tehdas ja yhteistyörobotiikka

13:00 – Sami Kivioja, Co-Engineering – Modulaarinen automaatio

13:30 – Nina Lehtinen, Yaskawa Finland Oy/Suomen Robotiikkayhdistys ry – Suomen teollisuusrobotit lukuina ja Suomen aseet robotiikan vallankumouksessa. Esimerkkicaseja muutamista Yaskawan toimituksista

14:00 – Mika Billing VaMK & Ville Raula ABB Robotics – Robottikoulutusta yritysten tarpeisiin

14:30 – Kahvi ja verkostoitumistauko

15:15 – Hans Nikula, RobotiON – Kilpailukykyä robotiikalla, esimerkkejä räätälöidyistä ratkaisuista

16:00 – Marko Vossi, Vossi Group – Konepajan älykkäällä automaatiolla kilpailuetua

16:30- Iltapäiväseminaarin yhteenveto ja päätös

Mukana tapahtumassa on myös Posicraft Oy (Juho Liljamo), teemalla ”Yhteistyörobotiikalla tehokkuutta tuotantoon” ja heidän esittelyständiin voi tutustua esim. kahvi-/verkostoitumistauolla, jossa
– kokeiltavana UR5e yhteistyörobotti ja Robotiq lisälaitteet
– llmainen UR Academy -koulutusohjelma ja robottiohjelman generaattori
– plug&produce UR+ tuotteet

Myös tapahtuman luennoitsijoilla on mukana ns. kättä pidempää, joten kannattaa hyödyntää kahvitauko mahdollisimman tehokkaasti.

ILMOITTAUTUMISET >  https://m2.tigersoft.fi/robotiikkaseminaari

 

Yhteyshenkilösi