2,5 miljoonan euron investointi VILPEn Mustasaaren tehtaaseen

Perheyritys VILPE Oy tekee 2,5 miljoonan euron investoinnin Mustasaaressa sijaitsevien tehdas- ja toimistotilojensa laajentamiseksi. Summaan sisältyvät myös kone- ja laiteinvestoinnit. Uutta tilaa tulee kaikkiaan 1881 m2. Laajennusosa on osittain kaksikerroksinen: ensimmäiseen kerrokseen tulee tuotantotilaa ja pakkaamoa, yläkertaan toimistotilaa. Työt alkavat 17. toukokuuta.

”Yrityksemme on kasvanut ja tavoittelemme kasvua myös tulevaisuudessa. Olemme sitoutuneet kotimaiseen, ympäristöystävälliseen valmistukseen. Se tarkoittaa, että meillä pitää olla kehittyneet ja toimivat tuotantolinjastot. Näin voimme kilpailla kotimaan markkinoiden lisäksi Keski-Euroopassa ja Venäjällä Suomessa valmistetuilla tuotteilla”, VILPEn toimitusjohtaja Tuomas Saikkonen sanoo.

Mustasaaren tehtaaseen on tehty merkittäviä investointeja viimeisen parin vuoden aikana. Vuonna 2020 alkoi konehallin 755 neliön laajennus, joka on kesän lopputarkastuksen jälkeen täysin valmis. Lisäksi tänä keväänä valmistuu kiinteistön maalämpövoimala, joka leikkaa tehtaan hiilidioksidipäästöjä jopa 330 tonnia vuosittain.

https://www.vilpe.com/fi/2021/05/05/25-miljoonan-euron-investointi-vilpen-mustasaaren-tehtaaseen/