3D-tulostamiseen räätälöity laajempi koulutusjakso jatkuu syyskuussa Vaasassa!

Vaasan ammattikorkeakoulun keväällä 2023 käynnistämässä, yhteistyössä seudun pk-yritysten ja paikallisen Pohjanmaan ELY-keskuksen (rahoittaja) kanssa, 3D-tulostamiseen keskittyvässä koulutuksessa on alkamassa (koulutus)jakso, jossa perehdytään syvällisesti sekä 3D-suunnittelun että 3D-tulostamisen saloihin seuraavasti:

  1. Suunnittelu ja design – mm. 3D-tulostuksen suunnittelusäännöt, mahdollisuudet ja rajoitteet, topologian optimointi, lujuusanalysointi, ristikkorakenteet, 3D-skannaus, muotoilu.
  2. 3D-tulostaminen – mm. slicer-ohjelmat, tulostusprosessi, -parametrit ja materiaalit, valmistus, jälkikäsittelyt, käytännön harjoitukset suoritetaan Technobothnialla.

Koulutusjakso sopii erinomaisesti henkilöille, joilla on (hieman) kokemusta 3D-mallintamisesta ja 3D-tulostamiseen liittyvistä prosesseista yms.

Maksuttoman koulutuksen aloituspäivä on perjantai 1.9.2023 klo 13–16 ja sitä seuraava perjantai 15.9.2023 klo 13–16. Koulutus koostuu noin 10 opetuskerrasta (kestot 2–3 h) ja päättyy alustavasti viikolla 50/2023.

Jos et(te) ehdi mukaan aloituspäivään, mutta kuitenkin sitä seuraavaan, niin ota pikaisesti yhteyttä  sähköpostitse > sami.elomaa@vamk.fi  ja häneltä saa myös tarkempia tietoja koulutuksesta yms.

HUOM! Samasta yrityksestä voi osallistua useampi henkilö ja koulutukseen sisältyy alustavasti mm. vierailu Wärtsilän Smart Technology Hubin ”3D-labraan” Vaasan Vaskiluodossa.

Koulutus toteutetaan Digitaaliset AM-teknologiat -hankeessa ja joka rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia. Oy Merinova Ab on osaltaan mukana hankkeen käytännön toimenpiteiden suunnittelussa/toteuttamisessa sekä ohjausryhmässä.

Yhteyshenkilösi