Aamupäiväwebinaari teemalla ”Robotiikka” 31.5.2022 klo 10 alkaen

Pohjanmaan Tekno 4.0 -hankkeessa käsitellään seuraavaksi robotiikkaa, mahdollisuuksia ja erityisesti konkreettisia ratkaisuja valmistavalle teollisuudelle. Webinaarin alustuksen jälkeen tutustutaan Vaasan ammattikorkeakoulun (VAMK) Roboakatemiahankkeessa toteutettuihin kuuteen mielenkiintoiseen caseen. VAMKin esityksen jälkeen ABB Robotics kertoo puolestaan robotisoiduista konepalveluiden ratkaisuista ja lopuksi Robotion Oy:n erittäin ajankohtainen ”katsaus” valmistavan teollisuuden robotteihin ja cobotteihin ”missä maailmalla mennään tällä hetkellä” ja toteutettuja ratkaisuja.

Mikäli et ole saanut kalenterikutsua ja haluat mukaan webinaariin, laita sähköpostia 30.5.2022 mennessä > tommi.sykko@merinova.fi (Saat samalla tarkemman ohjelman).

——————————————————————————————-

Pohjanmaan Tekno 4.0 –hanketta toteuttaa Merinova Oy ja hankkeen päärahoittaja toimii Pohjanmaan liitto, rahoitus REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia. Hankkeen yksityisestä- ja kuntarahoituksesta vastaavat Merinova Oy ja Vaasan seudun kehitys VASEK Oy.

Yhteyshenkilösi