Ampner Oy tuo markkinoille maailman suuritehoisimman invertterin vaativiin olosuhteisiin

Maksimiteholtaan 333-kilowattinen Ampner ACETM 300 -invertteriperhe mahdollistaa joustavien ja luotettavien aurinkovoimalaitosten ja energiavarastojen rakentamisen vaativissakin olosuhteissa. Helposti asennettavat ja kestävät laitteet on suunniteltu toimimaan luotettavasti  sekä kylmissä, kuumissa, korroosioherkissä että korkean ilmanalan asennuksissa. ACE300 -invertterit toimivat jopa -40 asteessa ja niiden monipuoliset liitäntämahdollisuudet helpottavat aurinkovoimaloiden ja energiavarastojen suunnittelua. Tulevaisuuden vaatimusten täyttämiseksi ne ovat yhteensopivia sekä kaksipuolisten että uusimpien suuritehoisten aurinkopaneelien kanssa.

“Asiakkaillemme ACE 300:n ominaisuudet ja suuri tehotiheys tarkoittavat häiriöiden minimointia, alhaisempia LCOE-kustannuksia ja korkeampaa energian tuottoa. ACE 300 -invertterit sopivat hyvin myös aurinkovoimaloiden ja energiavastojen hybridikäyttöön ja ovat siten tehokas komponentti kasvavilla aurinkoenergia- ja energiavarastomarkkinoilla”, sanoo Ampnerin toimitusjohtaja Mika Jantunen.

https://www.ampner.com/fi/lehdistotiedote-suomalainen-uusiutuvan-energian-asiantuntija-ampner-oy-tuo-markkinoille-maailman-suuritehoisimman-invertterin-vaativiin-olosuhteisiin/