Ampner Oy:lle uudet toimitilat Kivikiilaan

WasaGroupin Kivikiila-hanke etenee myötätuulessa ja valmistelut ensimmäisen vaiheen rakentamisen aloittamiseen ovat alkaneet. WasaGroup ja Ampner ovat sopineet uusien toimitilojen toteuttamisesta avaimet käteen -periaatteella.

Toimitilat toteutetaan Wasa360-palvelumallin mukaisesti siten, että Ampner saa tarpeisiinsa suunnitellut toimitilat käyttöönsä pitkällä vuokrasopimuksella. Ampnerille uudet tilat mahdollistavat tehokkaiden tuotantolinjojen rakentamisen ja tuotekehityslaboratorion kehittämisen.

”Olemme todella tyytyväisiä, kun pääsemme käynnistämään tämän hankkeen Ampnerin kanssa. Vuokramallillamme toteutettavat tilat mahdollistavat asiakkaalle puitteet keskittyä oman liiketoimintansa kehittämiseen, kun kiinteistöön liittyvät asiat ovat meidän vastuullamme”, iloitsee myyntipäällikkö Anna-Lena Back WasaGroupista.

Ampner tarjoaa tuotteita ja palveluja energialähteiden liittämiseen sähköverkkoon sekä toimittaa asiantuntijapalveluita uusiutuvan energian voimalaitosprojekteihin. ”Arvostamme sitä, että energia-asiat on Kivikiilassa huomioitu alusta saakka. Koska toimimme uusiutuvan energian parissa, energiatehokkaat toimistotilat ovat meille tärkeät”, kertoo Ampnerin talousjohtaja Lasse Aarnio hankkeen taustoista.

https://ampner.com/ampnerille-toteutetaan-uudet-toimitilat-kivikiilaan/

https://www.wasagroup.fi/2021/04/13/ampnerille-toteutetaan-uudet-toimitilat-kivikiilaan/