Asiaa ja konkretiaa 3D-tulostamisesta 4.9.2024 Vaasassa

Vaasan seudulla on tehty jo vuosia kehitystyötä 3D-tulostamisen saralla ja nykyisin alueeltamme löytyy useita teollisuustason tulostimia yrityksien hyödynnettäviksi mm. Technobothnialta ja Wärtsilän AM Campukselta. 3D-tulostaminen on kasvava tuotannon ala ja sen aloituskulut ovat huomattavasti pienemmät kuin muiden perinteisten valmistusmenetelmien.

”3D-tulostin pitäisi löytyä jokaisesta tuotannollisesta yrityksestä alasta riippumatta ja yritysten tulisi ottaa enemmän käyttöön 3D-tulostaminen esim. oman tuotantonsa kehittämisessä (mm. työkalut ja apuvälineet). Liian usein yritykset ajattelevat 3D-tulostamista vain tuotteisiin, vaikka mahdollisuuksia on paljon muuhunkin. Tulostustekniikat ovat kehittyneet hyvin viime vuosina ja ”liikkeelle” pääsee helposti jo alle tuhannen euron tulostimella”, toteavat Tommi Sykkö ja Kalle Hällfors Oy Merinova Ab:ltä.

4.9.2024 on tarjolla Vaasan seudun yrityksille hyvä tilaisuus tulla mukaan verkostoitumaan ja kehittämään 3D-tulostusosaamista Suomen huipulle!

Maksuton aamupäivätapahtuma on suunnattu erityisesti tuotannollisille yrityksille ja se sisältää tuhdin 3D-tulostusinfon lisäksi lounaan tilaisuuden päätteksi klo 12:00 alkaen. Varaa paikkasi (rajoitettu lkm) tästä : ILMOITTAUTUMINEN 4.9.2024 TAPAHTUMAAN

Tapahtuman mahdollistavat Wärtsilä Finland Oy, FAME (Finnish Additive Manufacturing Ecosystem by DIMECC Oy) ja Teknologiakeskus Merinova Oy yhteistyökumppaneineen.

Yhteyshenkilösi