Aurinkosähköä yrityksille – ratkaisuja ja rahoitusmahdollisuuksia iltapäiväwebinaari 3.4.2024

Oy Merinova Ab ja Vaasan seudun Kehitys Oy VASEK  järjestävät yhteisen Energiatehokkuudesta kannattavuutta -hankkeensa puitteissa 3.4.204 klo 13:00 alkaen webinaarin teemalla ”Valoisat näkymät: Aurinkosähköä yrityksille – ratkaisuja ja rahoitusmahdollisuuksia”.

Webinaarin tavoitteena on antaa osallistujille ajankohtaista tietoa aurinkosähköjärjestelmistä. Suomen johtavat aurinkosähkö- ja energiavarastointiratkaisuja tuottavat Solnet ja Solarigo kertovat webinaarin esityksissään mm. miksi oma aurinkosähköjärjestelmä kannattaa hankkia ja mitä se maksaa. Lisäksi webinaarissa kuullaan käyttäjäkokemuksia Ensto Maviko Oy:ltä, joka hankki oman aurinkovoimalan vuonna 2021 valmistuneeseen teollisuuskiinteistöönsä Vaasan Runsorissa ja myös julkisen rahoituksen mahdollisuuksista vihreän ja kestävän siirtymän investointeihin, Suomen valtion kokonaan omistaman erityisrahoitusyhtiön Finnveran toimesta.

Ilmoittaudu mukaan ja katso tarkempi ohjelma tästä linkistä > https://www.vasek.fi/vaasanseudun-kehitys-oy-vasek/viestinta/tapahtumat/valoisat-nakymat-aurinkosahkoa-yrityksille-ratkaisuja-ja-rahoitusmahdollisuuksia

Yhteyshenkilösi