Business Finlandin Tempo ja Market Explorer avataan jälleen 26.3.2024.

Viime vuoden lopulla kovan hakemusruuhkan vuoksi suljetut Tempo ja Market Explorer avataan jälleen maaliskuun lopulla.

”Jouduimme valitettavasti sulkemaan osan rahoituspalveluistamme viime syksynä. Nyt hakemusruuhkia on saatu purettua ja näitä nuorten ja pienten yritysten kansainvälistymistä tukevia rahoituspalveluja voi jälleen hyödyntää. Ennen rahoituksen hakemista kannattaa tutustua tarkkaan mikä palvelu sopisi juuri sinun yrityksesi tarpeisiin”, sanoo johtaja Harri Laajarinne Business Finlandista.

Tempo-rahoitus on tarkoitettu alle 5-vuotiaille startup-yrityksille, joilla on uusi tuote- tai palveluidea. Rahoituksella yritys voi valmistella kansainvälistä kasvua ideansa toimivuutta testaamalla, hankkimalla palautetta potentiaalisilta asiakkailta sekä kartoittamalla tuotteen kysyntää ja toimivuutta uudella kansainvälisellä markkinalla.

Market Explorer -rahoitus on tarkoitettu yli 5-vuotiaille pk- ja midcap-yrityksille, joilla on oma, vähintään idea- tai pilotointivaiheessa oleva tuote, palvelu tai liiketoimintamalli. Ratkaisulla on oltava uskottava kilpailuetu kansainvälisillä markkinoilla. Market Explorer -rahoituksella voit hankkia tietoa yrityksellesi uudesta kansainvälisestä markkinasta.

Suljettuina olleita rahoituspalveluja avataan jälleen 26.3.: Tempo ja Market Explorer – Business Finland

Yhteyshenkilösi