Danfoss toimittaa satoja taajuusmuuttajia Wärtsilän uuteen Smart Technology Hubiin

Wärtsilä Finland Oy |  Paikallinen tiedote |

Vaasassa toimiva Danfoss Drives ja muut Danfossin liiketoiminta-alueet toimittavat teknologiayhtiö Wärtsilän tutkimus-, tuotekehitys- ja tuotantokeskus Smart Technology Hubiin merkittävän määrän taajuusmuuttajia ja muita tuotteita. Wärtsilän Smart Technology Hub valmistuu Vaasan Vaskiluotoon ensi vuoden aikana.

Danfossin Vaasan-tehtaan uuden sukupolven taajuusmuuttajia toimitetaan Wärtsilän tuotteiden ja ratkaisujen testausalueelle yhteensä 192 kappaletta, ja niiden käsittelemä teho on yhteensä 32 megawattia. Lisäksi toimitukseen kuuluu erilaisiin taloautomaatiosovelluksiin tarkoitettuja VACON-taajuusmuuttajia sekä muita taloautomaatiolaitteita Danfossin muilta liiketoiminta-alueilta. Danfoss on Wärtsilän teknologiapartnerina suunnittelemassa ja toimittamassa järjestelmiä uudelle testausalueelle.

”Tämä on Danfossille ja erityisesti meille Danfoss Drivesille Vaasassa ainutlaatuinen tilaisuus tiivistää yhteistyötämme Wärtsilän kanssa. Tulemme olemaan vastaisuudessa yhä kiinteämmässä vuoropuhelussa Wärtsilän tutkimus- ja tuotekehityksen kanssa, ja näin pystymme yhdessä auttamaan toinen toisiamme erilaisissa liiketoimintamahdollisuuksissa. Lisäksi myös Danfossin asiakkaat pääsevät vierailemaan yhdessä tämän hetken nykyaikaisimmassa testaustilassa Smart Technology Hubissa”, sanoo Danfoss Drivesin Wärtsilän-avainasiakkuuspäällikkö Markus Forma.

LUE LISÄÄ:  https://www.wartsila.com/fin/paikallisuutinen/12-11-2020-danfoss-toimittaa-satoja-taajuusmuuttajia-wartsilan-uuteen-smart-technology-hubiin