EnergyVaasa 3D-Center -hankkeen workshopit käynnistyvät

Pohjanmaan liiton rahoittaman ja Teknologiakeskus Merinovan yhteistyössä Vaasan ammattikorkeakoulun  (myös osarahoittavat) kanssa toteutettavan hankkeen tavoitteena on lisätä alueen yritysten ja korkeakoulujen 3D-metallintulostamiseen liittyvää yhteistyötä ja osaamista.

Edellä mainittujen lisäksi hanketta ovat rahoittaneet Vaasan kaupunki, Mustasaaren kunta ja Vaasan seudun Kehitys VASEK Oy sekä joukko yrityksiä mm. ABB, Wärtsilä, Danfoss, Citec, HT Laser, SOP-Metal, Origo Engineering ja Nortech Metal.

Jatkohankkeen ensimmäinen iltapäiväworkshop  pidetään 26.11.2019 Vaasan Runsorissa Futura I:n alakerran isossa neuvottelutilassa (nimeltään Prima) klo 12:30-16:00
1) Merinova/VAMK – avaavat tilaisuuden ja käyvät ytimekkäästi läpi hankkeen toimenpiteet + tavoitteet ja VAMK kertoo mm. osaltaan kuinka 3D tulee näkymään tutkintokoulutuksissa ja opetuksessa!
2) Etteplan/Johannes Karjalainen – tuo kuulumiset maailmalta mm. tuore raportti Formnext -messuilta (19.-22.11. Saksassa) saadaan + orientoitumista kohti tulevia yhteisiä sprinttejä ja tulostamista (vuonna 2020) sekä myös mielenkiintoisia asiakascaseja ja ”kättä pirempää” on luvassa!
3) Lillbacka Powerco/Heikki Koivisto ja/tai Mika Luopajärvi – kertovat arvokkaita kokemuksia omasta tulostimesta ja itse tulostamisesta sekä tuovat esiin myös asiakascasejaan ja paljon muuta!
4) Wärtsilä/Juho Raukola – 3D-tulostuksen käyttöönoton vaikutus tuotantoon, on myös varmasti mielenkiintoista asiaa luvassa!
5) Mahdollisille muille esityksille on myös varattu tilaa ja tulossa!

Ja huom! Luonnollisesti kahvitauko ja jutustelutuokio pidetään tilaisuuden keskivaiheessa ja myös loppukeskustelulle/järjestäytymiselle on varattu aikaa, koska joulukuun 10.päivä jatketaan > tavoitteena on aloittaa ideointi-/suunnittelupajat (=sprintit), jotka konkretisoituvat tulostamisena vuonna 2020!

Eli tiivis ja tiukka iltapäivä tulossa ja jos haluat(te) mukaan, ota allekirjoittaneeseen yhteyksiä pikaisesti.

energisin tulostusterveisin and TeAMwork needed,

EnergyVaasa 3D-Center -hanke projektipäällikkö Tommi Sykkö Merinovalta

Yhteyshenkilösi