EnergyWeek 2018 käynnistyy maanantaina 19.3.2018

EnergyWeek -tapahtuma kokoaa yhteen vuosittain energia-alan toimijat ympäri maailmaa jakamaan tietoa ja verkostoitumaan. Vaasassa seitsemättä kertaa järjestettävälle EnergyWeekille odotetaan tänä vuonna tuhansia kävijöitä/vierailijoita, joista monet osallistuvat tapahtumaan toista tai kolmatta kertaa tai ovat olleet mukana tapahtumassa alusta alkaen.

EnergyWeek 2018 on intensiivinen energiaviikko, täynnä useita mielenkiintoisia tapahtumia, jotka käsittelevät päivänpolttavia aiheita mm. energian varastoinnista, uusiutuvasta energiasta, energiatehokkuudesta ja älykkäistä sähköverkoista. EnergyWeek tarjoaa valtaisan ajankohtaisen tiedon energia-alasta, jopa inspiraatiota ja ajateltavaa sekä ennen kaikkea arvokkaita kontakteja. HUOM! sähköautoihin (mm. Tesla) on mahdollista tutustua ja päästä jopa koeajamaan keskiviikkona (sustainable driving -tapahtuma) Vaasan kauppatorilla!

Merinova Oy on ollut aina mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa EnergyWeek -tapahtumia ja Merinovan henkilökunta, mm. toimitusjohtaja Mika Konu, palvelupäällikkö Tommi Sykkö ja projektipäälliköt Jouko Putkonen ja Raija Koivisto sekä kansainväliset hankkeet ja kehittäminen resurssit; kehityspäällikkö Johan Wasberg ja asiantuntija Triinu Varblane, ovat luonnollisesti viikon mittaan ns. paikan päällä …. tartu hihasta!

Merinovan ohjelmajohtaja Anna-Kaisa Valkamalla on ollut merkittävä osuus ja työpanos EnergyWeek 2018 -tapahtumien järjestämisessä ja toteuttamisessa. Anna-Kaisa on mm. heti maanantaina viikon avaavassa Energia- ja ympäristöseminarissa haastattelijana EnergyVaasan yrityscaseissa ja vahvasti mukana viikolla pidettävässä Cyber security & digitalization -tapahtumassa.  EnergyWeek tehdään tiiviissä yhteistyössä yritysten ja koulujen sekä mm. Pohjanmaan Expon, Pohjanmaan kauppakamarin ja Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin kanssa.

EnergyWeek 2018 ohjelma tästä: https://www.energyweek.fi/

Tekonologiakeskus Merinova Oy:n yhteystiedot tästä: https://www.merinova.fi/ota-yhteytta/henkilosto