Escarmat on käynnistänyt kansainvälistymisprojektin tavoitteenaan laajentua Pohjoismaiden markkinoille

Kansainvälistymisprojektin vetäjäksi on valittu talon ulkopuolinen konsultti, joka vastaa kilpailija-analyysin ja asiakaskartoituksen laadinnasta sekä yhteyden luomisesta potentiaalisiin asiakkaisiin. Tavoitteena on löytää sähkö- ja ohjauskeskusten projektivalmistusta tarvitsevia yrityksiä erityisesti Ruotsista, Norjasta sekä Tanskasta.

Voimalaitosten ja laivojen sähköistykset sekä erilaisten merialusten moottorikonversiotöiden toteuttaminen vaatii projektiosaamista, jota ei automaattisesti löydy kaikilta keskusvalmistajilta, toteaa Escarmat Oy:n toimitusjohtaja Veikko Junttila.

Kansainvälistymisprojektin myötä Junttila asettaa Escarmat Oy:n vientitavoitteeksi 20% yhtiön liikevaihdosta vuoteen 2020 mennessä. Viime vuonna (2017) Escarmat Oy:n viennin osuus oli n. 10% yrityksen reilusta 13 miljoonan euron liikevaihdosta. Escarmat Oy on saanut kansainvälistymisprojektiin avustusta Pohjanmaan ELY-keskukselta.

https://www.escarmat.com/escarmat-on-kaynnistanyt-kansainvalistymisprojektin-tavoitteenaan-laajentua-pohjoismaiden-markkinoille/

Escarmat Oy on vuodesta 1994 toiminut täyden palvelun automaatiotalo, joka tarjoaa eri teollisuuden toimialoille joustavaa ja luotettavaa sähkö-, automaatio- ja ohjauskeskusten alihankinta-, sopimus- ja projektivalmistusta sekä kaiken kattavia avaimet käteen -ratkaisuja. Yritys työllistää yli 90 automaatioalan ammattilaista Vaasan seudulla.