Lähde kanssamme Alihankinta 2022 -messuille

Merinova Oy järjestää osana Pohjanmaan Tekno 4.0 -hanketta tutustumismatkan keskiviikkona 28.9.2022 Tampereelle Alihankinta 2022 -messuille. Syksyn Alihankinta-messujen osastopaikat on myyty loppuun, joten kaikki hallit täyttävässä kansainvälisessä tapahtumassa on lähes 1 000 näytteilleasettajaa.

Pohjanmaan Expon järjestämällä ”Made by Pohjanmaa” -yhteisosastolla (E-HALLI, paikka 402) on mukana 9 yritystä ja omilla osastoillaan monia muita pohjalaisia yrityksiä! Alihankinta 2022 -kumppaniyrityksenä toimii Wärtsilä Finland Oy.

Alihankinnan kotisivut https://www.alihankinta.fi/fi/

Osallistujille maksuton bussikuljetus lähtee Vaasasta ABC Kivihaka (parkkipaikka) klo 6:00 ja toinen pysäkki on ABC Kiitokaari/Lentokenttä (pääsisäänkäynnin edusta) klo 6:10. Kyytiin pääsee (tarvittaessa) myös esim. Laihia (linja-autoasema) ja pysähdymme kerran/tarvittaessa matkan aikana.

HUOM! Menomatkalla bussissa on tarjolla myös maksuttomat aamukahvit (+ haudutettua teetä) ja hyvät sämpylät!

Messut aukeavat klo 9 ja saavumme Tampereelle n. klo 9:30. Messut päättyvät klo 17:00 ja paluumatkalle lähdetään n. klo 17:15 (tulo- ja lähtö pääsisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä)

Sitovat ilmoitukset ja mahdolliset matkaa koskevat kysymykset pikaisesti > tommi.sykko@merinova.fi
Bussikuljetuksesta vastaa Tapio Lae Oy.
Samasta yrityksestä voi osallistua useampi henkilö.

——————————————–

Pohjanmaan Tekno 4.0 -hanke edistää teollista digitalisaatiota Pohjanmaan pk-yrityksissä ja sen avulla osoitetaan pk-yrityksille konkreettisesti mm. tuotannon tehostamisen tehokeinot ja helppolukuiset mittarit tuottavuuden seurantaan. Hankkeen voimassaolo on 1.10.2021 – 30.06.2023 ja sen rahoituksesta vastaavat Pohjanmaan liitto (80 %) ja Merinova Oy sekä Vaasan seudun kehitys VASEK Oy.

Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Katso hankeen JULISTE

Yhteyshenkilösi