Näin ELY-keskus auttaa – Tarjolla tukea helpottamaan esimerkiksi markkinointia ja digitalisointia

Vaasa Insider aloittaa uuden artikkelisarjan. Kevään aikana julkaistavissa artikkeleissa esitellään useita konsultteja, joiden kanssa ELY-keskus tekee yhteistyötä. Samalla kerrotaan, kuinka konsultit auttavat yrityksiä. Pienten ja keskisuurten yritysten tarpeet ovat suuria ja vaihtelevia. Monissa tapauksissa niihin voi saada apua ja tukea ELY-keskuksen yritysten kehittämispalveluista.

Yritysten kehittämispalvelut auttavat esimerkiksi, kun tavoitteena on:

  • Kasvu ja kannattavuuden lisääminen.
  • Yritystoiminnan uudistaminen.
  • Markkinoinnin ja asiakassuhteiden parempi hallinta.
  • Johtamisen kehittäminen.
  • Työn tuottavuuden lisääminen.
  • Tuotekehitys ja uusien ideoiden tai keksintöjen kaupallistaminen.

Yritystutkija Henrik Granqvist Pohjanmaan ELY-keskuksesta antaa tyypillisen esimerkin: yrittäjä ottaa yhteyttä ja kertoo, että hän tarvitsee apua markkinoinnissa.

” ELY-keskus ei tue kotisivujen tekemistä tai mainostamista, mutta voi tukea niiden suunnittelutyötä. Työ voi olla esimerkiksi markkinoinnin suunnittelua, markkinointistrategian tekemistä tai sosiaalisen median hyödyntämisen suunnittelua. Kaikki yhtiömuodot voivat saada apua. Kynnys näihin palveluihin on matala ja niitä on helppo käyttää”, sanoo Granqvist.

LUE LISÄÄ:  https://www.vaasainsider.fi/fi/yrittaja/nain-ely-keskus-auttaa-tarjolla-tukea-helpottamaan-esimerkiksi-markkinointia-ja-digitalisointia/

KUVASSA Henrik Granqvist ja Henrik Broman Pohjanmaan ELY-keskuksesta. Kuva: Linus Lindholm