Vuoden 2017 digiloikkaajaksi valittu Ab Stormossen Oy

Valinnan teki Pohjanmaan kauppakamarin ICT-valiokunta. Tuomaristo perustelee valintaa sillä, että Ab Stormossen Oy on omalla digiloikallaan nopeuttanut ja parantanut asiakkaiden tiedonsaantia jätehuollosta sekä helpottanut asiointia hyötykäyttöasemilla.

Jätehuoltopalveluiden helppo saavutettavuus luo laajasti lisäarvoa asukkaille ja yrityksille ja auttaa pitämään ympäristöä puhtaampana ja viihtyisämpänä, kauppakamarin tiedotteessa kerrotaan.

Stormossen on osoittanut toimialallaan uudistushalua ja -kykyä ja kehitetyn sovelluksen toivotaan innostavan myös muita jätehuoltoalalla toimivia yrityksiä digitalisaatioon, sanoo kauppakamarin ICT-valiokunnan puheenjohtaja Harri Suokko.

Yhtiö on siirtynyt asiakkaiden palvelussa digiaikaan lanseeraamalla jätehuoltoalan ensimmäisen mobiilisovelluksen, joka tarjoaa asiakkaille monipuolista sisältöä, joista tärkein on mobiiliasiakaskortti. Se oikeuttaa ilmaisiin käynteihin hyötykäyttöasemilla, korvaten samalla käytössä olleen paperikortin. Lisäksi sovellus näyttää kartalla kaikki hyötykäyttöasemat, ekopisteet ja avainastiat.

LUE LISÄÄ: https://www.pohjalainen.fi/uutiset/maakunta/stormossen-valittiin-vuoden-2017-digiloikkaajaksi-1.2481660