Suunnittelutoimisto RD Velho ja ohjelmistotalo SSF (Space Systems Finland) ovat yhdistyneet

RD Velho ja SSF ovat nyt yhdessä Huld. Yhdistymisen ja brändimuutoksen myötä muodostunut kasvuyhtiö työllistää yli 400 henkilöä Suomessa ja Tšekissä, ja sen liikevaihto on yli 30 miljoonaa euroa. Huld rakentaa asiakkailleen tulevaisuuden älykkäitä tuote- ja ohjelmistoratkaisuja.

Huldin kansainvälisten asiakkaiden tuoma liikevaihto on tällä hetkellä yli 3 miljoonaa euroa. Seuraavaksi Huld tavoittelee kansainvälistä kasvua markkinoilla, joilla teollisuuden digitaalinen vallankumous etenee vauhdilla. Yhtiön tavoitteena on saada jalansijaa eurooppalaisena teknologisen suunnittelun asiantuntijatalona.

Huld on inhimillinen ja rohkea toimija

Huld on yhdistelmä sanoista humane ja bold, inhimillinen ja rohkea. Voimavaramme on toisistaan ja asiakkaista välittävä henkilöstö, joka suhtautuu innokkaasti ja näkemyksellisesti teknologiaan. Otamme rohkeasti kantaa siihen, miten teknologian avulla voidaan vastata nykypäivän maailman haasteisiin. Halu rakentaa teknologisista ratkaisuista toimivampia ja ihmisläheisempiä on oleellinen osa meidän arvomaailmaamme. Huldilla on pitkät perinteet käyttäjäystävällisten sekä turvallisten ratkaisujen toteuttamisesta.

Miten uudistus vaikuttaa asiakkaisiin?

Kaikki projektit jatkuvat ennallaan. Nimen vaihdoksen myötä sähköpostiosoitteet vaihtuvat muotoon etunimi.sukunimi@huld.io. Yhdistymisen myötä palveluportfolio on laajentunut ja katso lisää yrityksen kotisivuilta osoitteessa >  https://huld.io/fi/