Vaasalaiset IT-alan yritykset aloittivat yhteistyön – Tavoitteena myös pääkaupunkiseudun markkinat

Sanomalehti Pohjalainen / Vaasalaiset IT-palveluja tuottavat WebAula Oy ja Gambit Labs Oy yhdistivät huhtikuussa voimansa, kun Gambit hankki 20 % omistusosuuden WebAulasta.

”Halusimme tehdä yhteistyötä ja haalia ympärillemme hyvää väkeä. Huomasimme nopeasti, että meillä on Gambitin kanssa sama visio tulevaisuudesta”, WebAulan toimitusjohtaja Ossi Nyqvist kertoo ja jatkaa ”haemme jatkossa kasvua Gambitin mentoroitavana ja vahvistamana. Haluamme kasvaa tasaisesti, edelleen myös pieniä paikallisia yrityksiä palvellen. Samalla haluamme tämän uuden yhteistyön avulla tavoitella myös pääkaupunkiseudun markkinoita entistä hanakammin”.

WebAula ja Gambit Labs lyhyesti

WebAula on vuonna 2012 perustettu IT-palveluja tuottava digitoimisto Vaasan keskustassa, joka työllistää 5 henkilöä. Yrityksen tämän vuoden liikevaihto on noin 400 000 euroa.

Gambit Labs aloitti toimintansa vuonna 2011 ja siirtyi vuonna 2015 Runsorissa sijaitseviin tiloihinsa. Gambit Labs työllistää yhteensä 25 työntekijää ja yhteistyökumppani Wera Agency kolme työntekijää. Yrityksen vuoden 2019 liikevaihto on noin 1,7 miljoonaa euroa.

KUVASSA: WebAulan analytiikka- ja hakukoneasiantuntija Émile Pukander, toimitusjohtaja Ossi Nyqvist, Gambitin toimitusjohtaja Tim Wallin sekä asiakkuusjohtaja Mari Huuhka aloittivat huhtikuussa yhteistyön Gambitin hankkiessa 20 % omistusosuuden WebAulasta. Gambitin tiloihin Runsoriin päätettiin hankkia pingispöytä, sillä se tuo hyvää vastapainoa tietokoneella istumiseen ja koodaamiseen. KUVA: PAULA KASKIMAA

LUE KOKO JUTTU:  https://www.pohjalainen.fi/tilaajalle/maakunta/vaasalaiset-it-alan-yritykset-aloittivat-yhteistyon-tavoitteena-myos-paakaupunkiseudun-markkinat-1.2975693