Vaasan kaupungin innovaatioekosysteemin tulevaisuustyöpaja 28.11.2022

Lämpimästi tervetuloa Vaasan kaupungin innovaatioekosysteemin Tulevaisuus Työpajaan 28.11.2022 kello 16.00–18.30 Vaasan yliopistolle (Wolffintie), Tervahovi-rakennuksen Säästöpankki-Saliin D102.

Työpajan tavoitteena on yhdessä vaihtaa ajatuksia ja laatia esityksiä innovaatioekosysteemin puitteissa toteutettavista kehittämistoimista strategisella painopistealueella Kestävät ja älykkäät energiajärjestelmät.

Ekosysteemi tuo yhteen yritykset, korkeakoulut, tutkimuslaitokset, rahoittajat ja muut TKI-toiminnan sidosryhmät vauhdittamaan innovaatioita, uutta liiketoimintaa ja uusia ratkaisuja.

Vaasa ja Vaasan seutu ovat asettaneet tavoitteeksi pysyä Euroopan tasolla merkittävänä energiateknologian innovaatiokeskittymänä, ja kasvattaa edelleen painoarvoaan vuoteen 2030 mennessä.

Vaasan kaupunki on myös sitoutunut tavoitteeseen pyrkiä hiilineutraaliksi 2020- luvun aikana. Tavoitteen saavuttaminen edellyttää tiivistä yhteistyötä teollisuuden kanssa ja uusien teknologioiden ja ratkaisujen pilotointia ja käyttöönottoa.

Tilaisuuden avaa kansanedustaja ja tulevaisuusvaliokunnan puheenjohtaja Joakim Strand ja illan teemaan meitä johdattelee tulevaisuustutkija Ilkka Halava puheenvuorollaan Energiaintensiivinen tulevaisuus.

Tilaisuus on kaikille avoin mutta edellyttää ilmoittautumista maanantaihin 21.11 mennessä sähköpostitse sabina.storbacka@merinova.fi. Kerrothan samalla myös mahdollisista erityisruokavalioista.

HUOM! Kutsua saa vapaasti jakaa eteenpäin.

Lue lisää ekosysteemisopimuksesta Vaasan kaupungin sivuilta >
Vaasan ekosysteemisopimuksella edistetään niin kansallista kuin alueellistakin vihreää siirtymää | Vaasa

Tilaisuus järjestetään osana Hiilineutraalin Vaasan seudun referenssiympäristön systeeminen design hanketta.

Kuva: Esa Siltaloppi

Yhteyshenkilösi