Arvoa dataa ja tekoälyä hyödyntäen – Webinaari 4.6.2020

Webinaari torstaina 4.6.2020 kello 09.30 – 11:00

Tule kuulemaan kuinka yrityksesi voi luoda arvoa datan hyödyntämisen ja tekoälyn avulla. Webinaarissa käymme läpi aitoja caseja sekä esimerkkejä, joiden kautta saat uutta näkemystä mitä muutos digitaalisempaan voisi tarkoittaa omassa liiketoiminnassa ja mitä asioita pitää huomioida kun lähtee muutosta tekemään.

Kerromme konkreettisten esimerkkien kautta, miltä liiketoimintasi voisi näyttää ja miten datan hyödyntämisen ja tekoälyn kautta voit luoda lisäarvoa asiakkaillesi ja alihankkijoillesi ja sitä kautta omalle yrityksellesi.

Webinaarin lopussa on Q&A eli kysymykset ja vastaukset osio.
Yleisö voi lähettää sisälle koko webinaarin ajan kysymyksiä johon panelikeskustelussa lopussa vastataan asetetun ajan puitteissa.

Ilmoittaudu tästä


Puhujina kovanluokan alan ammattilaisia:


Antti Syväniemi
Toimitusjohtaja, Houston Analytics Oy
Antin erityisosaamisalueita ovat analytiikkaa hyödyntävät johtamismallit ja älykkäät strategiaprosessit.

 

Antti Merilehto (kuva. Ville Rinne)
Chief Growth Officer, Houston Analytics Oy
Tekoäly – matkaopas johtajalle (2018) kirjan kirjoittaja Antti Merilehto on tehnyt työuran digitaalisen liiketoiminnan parissa, muun muassa Googlen Euroopan pääkonttorilla.

 

Pontus Stråhlman
Pontus Stråhlman on partnerina Voima Venturesin VC-rahastoyhtiössä.
Pontus on sarjayrittäjä ja ollut mukana maahantuontiyrityksissä. Myynti on siis lähellä sydäntä, ja asia jonka hän toivoisi olevan selvä kaikissa startupeissa. Hänellä on pitkä startup-sijoittamisen kokemus, ja on ollut aikaisemmin mm. FiBANin hallituksessa.

Veera Pietikäinen
Analyytikko, Voima Ventures

 

 

 

 

Otto Hintikka
Business Development & Customer Success, eCraft

 

 

 

Tommi Vilkamo
Chief Data scientist, eCraft

 

 

 

 

Moderaattorina webinaarissa

Tauno Kekäle
Merinova
27 vuotta vaasalaisessa korkeakoulumaailmassa kouluttajana, tuotantotalouden tutkijana, tuotekehityksen professorina ja ammattikorkeakoulun rehtorina.
Nyt Merinovalla edistämässä eurooppalaista hanketoimintaa ja verkottumista. Myynyt elämänsä aikana aika paljon kaikkea

 

Webinaarin on osa Avoimien innovaatioiden fasilitointi hankkeen toimintaa.
Yritykset ovat alkaneet etsiä uusia toimintatapoja innovaatioprosessiensa tehokkuuden ja tuottavuuden parantamiseksi. Niitä ovat muun muassa niin aktiivinen ideoiden ja teknologioiden etsintä yrityksen ulkopuolelta kuin yhteistyö toimittajien ja kilpailijoiden kanssa asiakkaiden arvon luomiseksi. Yksi tärkeä piirre on yrityksen strategiaan sopimattomien ideoiden ja teknologioiden jatkokehitys tai lisensointi. Avoin innovaatio on toimintatapa joka vastaa edellä mainittuihin haasteisiin.
Tämän projektin tavoitteena on kehittää Vaasan seudulla toimintaedellytyksiä avoimien innovaatioiden syntymiselle. Tavoitteena on erityisesti yrityksien rajat ylittävän innovaatiotoiminnan kehittäminen fasilitoimalla erityyppisiä vuorovaikutustilanteita. Projektin tavoitteena on luoda myös vuorovaikutusta kansainvälisten energiateknologiakeskittymien kesken.