Merinova on hyväksytty innovaatiosetelin palveluntuottaja

Merinova on Tekesin hyväksymä palveluntarjoaja, jolta voi myönnetyn Innovaatiosetelin (maks. 5000 € + alv) avulla hankkia asiantuntemusta ja osaamista.

Tekes lanseerasi 3.10.2016 uuden palvelun Suomessa, jonka avulla tuetaan pk-yritysten kilpailukyvyn parantamista ja kasvua. Palvelu tunnetaan nimeltään innovaatioseteli ja sen avulla pk-yritys voi ostaa innovaatiohankkeisiin tarvittavaa asiantuntemusta ja osaamista. Innovaatioseteli on tarkoitettu vakiintunutta liiketoimintaa harjoittaville mikroyritykselle ja pk-yrityksille, jotka haluavat käynnistää innovaatiotoiminnan. Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan, tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista.

Merinova on Tekesin hyväksymä palveluntarjoaja, jolta voi myönnetyn Innovaatiosetelin (maks. 5000 € + alv) avulla hankkia asiantuntemusta ja osaamista. Paikallisesti Merinova on ollut käynnistämässä useita innovaatiosetelihankkeita ja kartoittaa maksutta yrityksesi mahdollisuudet seteliin ja auttaa (tarvittaessa) hakemuksen teossa, joka tehdään Tekesin sähköisessä asiointipalvelussa. Ota rohkeasti yhteyttä: Projektipäällikkö Tommi Sykkö, puh. 0400-358610 tai s-postitse > tommi.sykkomerinova.fi

Lisää Innovaatiosetelistä Tekesin sivustolta.