Pohjanmaan Tekno 4.0 -hankkeen avauswebinaari keskiviikkona 13.4.2022

Hankkeen avauswebinaari toteutetaan osana Pohjanmaan Tekno 4.0 -hanketta, jossa järjestetään useita maksuttomia ja avoimia webinaareja ja toimialakohtaisia workshop-sarjoja sekä tutustumismatkoja valittuihin kohteisiin Suomessa.

Avauswebinaarin ja Pohjanmaan Tekno 4.0 -hankkeen tavoitteena on edistää teollista digitalisaatiota Pohjanmaan pk-yrityksissä aktivoimalla ja kannustamalla niitä hyödyntämään toiminnoissaan nykyistä enemmän digitaalisuutta ja automaatiota sekä robotiikkaa.

Avauswebinaarin teemana on tuottavuus. Aikataulu klo 9:30 – 11:15.

OHJELMA:
1) Tilaisuuden avaus ja hankkeen kuvaus lyhyesti – Tauno Kekäle ja Tommi Sykkö (Merinova Oy)
2) Tuottavuus ja sen mittaaminen – Petri Helo (Tuotantotalouden professori, Vaasan yliopisto)
3) Tuottavuuden kasvattamisen tehokeinot – Hannu Villanen (liikkeenjohdon konsultti, Prosessitaito)
4) Roboakatemiaprojektissa kehitytyt ratkaisut (6kpl) – Mika Billing (Tekniikan yksikön lehtori, Vaasan ammattikorkeakoulu)
5) Loppukeskustelu

Ilmoittautuminen avauswebinaariin, pyydä TEAMS -osallistumislinkki: tommi.sykko@merinova.fi 

HUOM!
Alustavasti seuraava hankewebinaari (toukokuussa) aiheena tuotannonohjausjärjestelmät ja –ratkaisut ja sitä seuraava hankewebinaari(kesäkuussa) aiheena automaatio- ja robotiikkaratkaisut.

Pohjanmaan Tekno 4.0 –hanketta toteuttaa Merinova Oy ja hanke on voimassa 30.6.2023 saakka. Hankkeen päärahoittajana toimii Pohjanmaan liitto ja hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia. Hankkeen yksityisestä- ja kuntarahoituksesta vastaavat Merinova Oy ja Vaasan seudun kehitys VASEK Oy.

Yhteyshenkilösi