Wärtsilä Energy luovuttaa tiettyjä toimintoja Suomessa Citecille

Wärtsilä Finland Oy | Paikallinen uutinen | 15. syyskuuta 2021 |
Wärtsilä Energy lisää toimintansa joustavuutta yhteistyössä pitkäaikaisen kumppaninsa Citecin kanssa ja siirtää tiettyjä kone- ja rakennussuunnittelun projektitoimintoja sekä projektien laadunvarmistuksen, apulaitteiden ja komponenttien ylläpidon ja muutoshallinnan toimintoja Citecille. Liikkeenluovutuksen seurauksena noin 40 työntekijää Vaasassa siirtyy vanhoina työntekijöinä Citec Oy Ab:lle 1.10.2021 alkaen. 

”Wärtsilä ja Citec saavuttavat merkittävää synergiaetua kehittämällä tarvittavaa osaamista yhdessä. Tällä tavalla Wärtsilä lisää toimintansa joustavuutta ja tehokkuutta pitkällä aikavälillä”, sanoo Antti Kämi, johtaja, Wärtsilä Energy.

Wärtsilä Energy auttaa asiakkaitaan irtautumaan hiilen käytöstä kehittämällä markkinoiden johtavia teknologioita. Näitä ovat nykyisillä ja tulevaisuuden polttoaineilla toimivat sähköjärjestelmää tasapainottavat voimalaitokset, hybridiratkaisut sekä energian varastointi- ja optimointiteknologia, mukaan lukien GEMS-energianhallintajärjestelmä. Wärtsilä Energyn elinkaaripalvelut tukevat laitosten tehokkuutta, luotettavuutta ja suorituskykyä.

https://www.wartsila.com/fin/paikallisuutinen/15-09-2021-wartsila-energy-luovuttaa-tiettyja-toimintoja-suomessa-citecille