Wärtsilä luovutti asiakkaalle kaksi ensimmäistä Filippiineille toimittamaansa energiavarastoa

Wärtsilä | Konsernitiedote 1.6.2021 |

Teknologiayhtiö Wärtsilä on vuosina 2019-2020 allekirjoittanut useita sopimuksia SMC Global Power Holdings Inc:n tytäryhtiön Universal Power Solutions Inc:n kanssa energiavarastojärjestelmien toimittamisesta Filippiineille.

Kaksi ensimmäistä projektia, Integrated Renewable Power Hub -Toledo ja BCCPP, Limay, Bataan, on luovutettu asiakkaalle toukokuussa. Järjestelmien kapasiteetit ovat 20 MW / 20 MWh ja 40 MW / 40 MWh, ja ne ovat osa aiemmin julkistettuja energiavarastotilauksia.

Nämä ovat ensimmäiset energiavarastojärjestelmät, jotka Wärtsilä toimittaa Filippiineille. Projektit toimitetaan kokonaistoimituksena (EPC), johon sisältyvät Wärtsilän omat ohjelmisto- ja laitteistoratkaisut.

Järjestelmät sisältävät yhtiön oman, standardoidun, joustavan ja modulaarisen GridSolv Max – energiavarastoratkaisun, johon sisältyy järjestelmien laitteisto, mukaan lukien akut, turva- ja palosuojajärjestelmä, invertterit sekä pitkällekehittynyt digitaalinen GEMS Digital Energy Platform -energianhallinta-alusta.

LUE LISÄÄ >  https://www.wartsila.com/fin/konsernitiedote/01-06-2021-wartsila-luovutti-asiakkaalle-kaksi-ensimmaista-filippiineille-toimittamaansa-energiavarastoa-2924518