Wärtsilän Smart Partner Campus kutsuu alan yrityksiä, startupeja ja tutkimusyhteisöjä avoimeen yhteistyöhön

Wärtsilä rakentaa Vaasan Vaskiluotoon uuden Smart Technology Hub -tutkimus-, tuotekehitys- ja tuotantokeskuksen vuoden 2020 loppuun mennessä. Samalla Vaskiluotoon rakentuu monipuolinen älykkään merenkulun ja energiatuotannon osaamiskeskittymä Smart Partner Campus, jossa tutkimusta ja tuotekehitystä tehdään yhdessä alan yritysten, startupien ja tutkijoiden sekä Wärtsilän yhteistyökumppaneiden, asiakkaiden ja toimittajien kanssa.

Smart Partner Campus hakee nyt ensimmäisiä yhteistyökumppaneita muodostamaan uutta toimintamallia ja kampusta osaksi Smart Technology Hubia.

”Kyseessä on toimintamalli, jossa kutsumme tuotekehitys-, tutkimus- ja valmistusprosesseihin mukaan yhteistyökumppaneitamme niin alan toimijoista kuin vaikkapa tiedeyhteisöstä”, toteaa Wärtsilän konsernijohtaja Jaakko Eskola.

”Smart Partner Campus on asiakkaille, toimittajille, startupeille ja tutkimusyhteisöille avain kunnianhimoiseen yhteistyöhön Wärtsilän kanssa. Se tuo parhaat ja erilaiset aivot saman pöydän ääreen ja tehostaa siten innovaatioita ja uuden löytämistä.”

LUE LISÄÄ:  https://www.wartsila.com/fin/paikallisuutinen/15-11-2018-wartsilan-smart-partner-campus-kutsuu-alan-yrityksia-startupeja-ja-tutkimusyhteisoja-avoimeen-yhteistyohon