ALIHANKINTA-VIRTUAALITAPAHTUMASSA MUKANA 250 NÄYTTEILLEASETTAJAA

Historian ensimmäinen virtuaalinen Alihankinta- ja AlihankintaHEAT-tapahtumakokonaisuus kolkuttelee jo ruutujen takana. Teollisuuden ykköstapahtuma valtaa verkon 8.–10.12.2020.

Kolmen päivän aikana tarjolla on runsaasti live-ohjelmaa, ennakkoon nauhoitettuja videoita sekä loistavat mahdollisuudet valmistavan teollisuuden asiantuntijoiden ja ammattilaisten verkostoitumiselle.

Tapahtumaan osallistuminen on kävijöille maksutonta ja linkki tapahtumasivuille julkaistaan lähempänä tapahtuma-ajankohtaa.

Alihankinta-virtuaalitapahtuma porautuu ohjelmassaan Datasta bisnestä -teemaan. Kuten perinteisiin kuuluu myös tänä vuonna tapahtuma käynnistyy teemoihin johdattelevilla avajaisilla, joiden aikana palkitaan Vuoden Pää- ja Alihankkijat. Kiinnostavaa keskustelua on luvassa esimerkiksi Heat Grilli: ”Datasta bisnestä – älykkäästi, turvallisesti ja tuottavasti” -teemakeskustelun muodossa heti avajaispäivänä tiistaina.

https://www.alihankinta.fi/fi/uutinen/alihankinta-virtuaalitapahtumassa-verkostoidutaan-mukana-noin-250-naytteilleasettajaa/?utm_source=uk&utm_medium=email&utm_campaign=tapahtuma-YYYY