AM (Additive Manufacturing) -koulutusta yrityksille Vaasassa

Teknologiakeskus Merinova Oy on käynnistämässä toukokuussa yhteistyössä Etteplan Oyj:n kanssa ainetta lisäävän valmistuksen, kansankielellä 3D-metallintulostuksen, koulutuksen Vaasassa. Koulutus koostuu viidestä päivästä, joista 3 pidetään ennen juhannusta ja loput kaksi elokuussa ja koulutukseen sisältyy mm. tulostamista. Koulutus on erittäin korkealaatuinen ja yksi koulutuspäivä sisältää tutustumis-/workshoppäivän 3D-operaattorilla Suomessa.

Lisäksi yrityksien johdolle suunnattu lyhyempi koulutus (2 pv) mahdollistaa vielä  1-2 yritysosallistumista. Koulutuksissa käydään kovatasoisien kouluttajien avulla läpi mm. mistä arvo muodostuu 3D-tulostamisessa ja  tarkastellaan metallintulostamisen nykytilaa sekä konkreettisien esimerkkien avulla maailmalta havainnollistetaan 3D:n kehityssuuntaa ja liiketoimintamahdollisuuksia.

Koulutuksiin on osallistumassa useita yrityksiä ja tällä hetkellä 5:den päivän kestoisessa koulutuksessa on vielä yksi paikka vapaana. Mikäli metallintulostus ja Vaasan seudun 3D-verkosto kiinnostaa sinua / yritystäsi, ota pikaisesti yhteyttä allekirjoittaneeseen ja käydään läpi koulutuksen sisältö, aikataulu ja hinta.

3D-terveisin Tommi Sykkö, Teknologiakeskus Merinova Oy