Elinkeinoministeri Mika Lintilä maanantaina 19.3.2018 Vaasassa

Ministerin ohjelmassa on heti aamusta vierailu Leinolat Groupilla (LG), jossa ministerille esitellään LG:n konsernijohtaja Lars-Erik Schöringin johdolla Vaasalaista vahvaa ja monipuolista energiasektorin palveluosaamista. Ministeri Lintilä tutustuu Suvilahdessa Uwira Oy:llä mm. korkealaatuisiin putki- ja putkistoratkaisuihin ja Kilkanen Oy:n, Intian Puneen yhdessä pitkäaikaisen Intialaisen kumppanin kanssa perustettuun, hitsaavan konepajan (Joint Venture) kuulumisiin ja tarpeisiin.

Ministerille esitetään aamukahvien lomassa myös toiveita ja kysymyksiä mm. mihin toimiin valtiovalta aikoo ryhtyä  kilpailukyvyn lisäämiseksi ja turvaamiseksi sekä elintärkeiden investointien käyntiin saamiseksi pk-yrityksille joustavilla ehdoilla ja keinoilla. ”Elvytystoimenpiteitä”, kuten verohelpotukset ja investointituet (takaisin) sekä matalakorkoiset lainat ovat varmasti monen keskisuuren pk-yrityksen toivelistoilla. Ministeriltä toivotaan myös vastakysymyksiä ja jopa neuvoja, mistä kannattaa hakea investointeihin, rahoitukseen ja kansainvälistymiseen liittyvissä haasteissa tukea/lainaa/apua, tällä hetkellä.

Ministeri jatkaa vierailuaan Vaasan kaupungintalolle, jossa hän toimii puhujana EnergyWeekin avaavassa Energia- ja ympäristöseminaarissa, joka alkaa klo 12:00. Linkki seminaarin ohjelmaan tässä > https://www.energyweek.fi/theme/energia-ja-ymparistoseminaari/

Leinolat Group on 6 yrityksen yritysryhmä, joka tarjoaa asiakkailleen laajoja metallialan palvelukokonaisuuksia, laiva-, voimalaitos-, öljy/kaasu-, auto-, ydinvoimateollisuudessa ja rakennusalalla.

LUE LISÄÄ: http://www.leinolatgroup.fi/