EnergyWeek 2023 -tapahtuma käyntiin ensi viikolla

Järjestyksessä yhdestoista EnergyWeek -tapahtuma käynnistyy Vaasan kaupungintalolla maanantaina 20.3.2023 suomenkielisellä Energia- ja ympäristöseminaarilla teemalla ”Suurinvestoinnit mahdollistamassa eurooppalaista vihreää siirtymää”.

20.3.-24.3.2023 järjestettävään energia-alan tapahtuman odotetaan tuhansia osallistujia kymmenistä eri maista ja näytteilleasettajapaikkoja on varattu hyvin kaikille neljälle messupäivälle. Tapahtuman teemoina ovat energia ja ympäristö, tuuli ja uusiutuva energia, kaasu sekä energian varastointi.

Koko viikon kestävän tapahtuman ohjelmassa on mm. kiertotalouteen, avaruusteknologiaan, lohkoketjuihin, energiateknologiaan, uusiutuvan energian rahoitukseen ja kasvuun liittyviä tapahtumia sekä Match Making -tilaisuuksia.

HUOM! Keskiviikkona 22.3. jaetaan Energy & Innovation Awards -palkinnot.

LUE LISÄÄ EnergyWeek 2023 -tapahtumasta:
https://www.energyweek.fi/front-page/energyweek-2023/ 

… ja rekisteröidy (jos et vielä ole) tapahtumaan tästä:
https://registration.contio.fi/pohjanmaanexpo/Registration/Login?id=1030-T_1030-110

———————————-

Vaasa EnergyWeek on parinkymmenen organisaation yhteistyössä järjestämä energia-alan tapahtumaviikko. Järjestelyjen pääkoordinoinnista vastaa EnergyVaasa (HUOM! Oy Merinova Ab käynnisti EnergyVaasan toiminnan vuonna 2001 ja EnergyVaasa on Pohjoismaiden johtava energiateknologian keskittymä ja Suomen energiaviennin veturi!) / Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK.

Maanantain Energia- ja ympäristöseminaaria lukuun ottamatta EnergyWeek järjestetään englanniksi.

Vuoden 2023 EnergyWeek on ensimmäistä kertaa täysin ilmastokompensoitu. Ilmastokompensaatio sisältää puhujien ja järjestäjien matkat ja majoituksen, tapahtumaan ostetut palvelut ja materiaalit sekä tapahtumatilan energiankulutuksen.

EnergyVaasa on Pohjoismaiden suurin energiateknologiaklusteri, johon kuuluvat yritykset kehittävät kestäviä, päästöjä vähentäviä ja energiaa säästäviä teknologiaratkaisuja. EnergyVaasaan kuuluu yli 160 yritystä, joissa on yhteensä yli 12 000 työntekijää.

Yhteyshenkilösi