HT Laser Oy investoi uusimpaan 3D-metallitulostusteknologiaan

HT Laser Oy laajentaa palveluitaan metallien 3D-tulostukseen. Yhtiö on hankkinut tehokkaan SLM 280 2.0 TWIN 700W jauhepetimenetelmällä toimivan metallitulostimen. Investoinnin myötä HT Laser tarjoaa kumppaneilleen entistäkin laajemman modernien tuotantoteknologioiden valikoiman.

HT Laserin hankkima 3D-metallitulostin kahdella 700W IPG-kuituresonaattorilla on Suomen tehokkain. Laitteen tulostuskammion koko on 280 x 280 x 365 millimetriä. Sillä pystytään tulostamaan mm. alumiineja, ruostumattomia teräksiä, työkaluteräksiä sekä titaani- ja inconel-materiaaleja. Metallitulostimen sijoituspaikaksi tulee HT Laser Keuruun yksikkö.

”Olemme tutkineet metallin 3D-tulostusteknologioita jo jonkin aikaa. Laiteinvestointi mahdollistaa uusien ratkaisujen tarjoamisen asiakkaillemme ja täydentää osaltaan vaativan neljä- ja viisiakselisen koneistuksen palveluvalikoimaamme. Toteutamme itse myös metallitulosteiden jälkityöstön ja tutkimme tulosteiden liittämismahdollisuuksia teräsrakenteisiin mm. koneistamalla ja hitsaamalla. Satsaamme samalla 3D-suunnittelupalveluiden tarjontaamme”, kertoo HT Laserin varatoimitusjohtaja ja Keuruun yksikön päällikkö Markus Lehti.

LUE LISÄÄ:

https://www.sttinfo.fi/tiedote/ht-laser-investoi-uusimpaan-3d-metallitulostusteknologiaan?publisherId=69817110&releaseId=69844374