Juhlavuottaan viettäneessä Alihankinnassa vieraili kolmen päivän aikana lähes 17 000 kävijää

Tänään päättynyt, 35-vuotta täyttänyt Alihankinta -messutapahtuma, tarjosi tuttuun tapaan teollisuuskansalle alan ajankohtaisimmat asiat ja kiinnostavimmat kohtaamiset Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.
https://www.alihankinta.fi/fi/tiedote/teollisuuden-ykkostapahtumassa-vieraili-huikeat-17-000-kavijaa/

Useita Pohjanmaan maakunnan pk-yrityksiä oli mukana tapahtumassa omilla osastoillaan, mm. SOP-Metal, Escarmat, VAMM Steel, Veslatec, CO-Engineering, T-Drill ja Ukko Finland. Lisäksi maakuntaa ”edusti” Pohjanmaan Expon organisoima ”Made by Pohjanmaa” -yritysyhteistosasto, jossa Merinova oli mukana toimitusjohtaja Mika Konun ja palvelupäällikkö Tommi Sykön yhteisvoimin.

”Todella hyvin yrityksiä/ihmisiä paikan päällä täällä kaikkina kolmena päivänä ja kävimme usean yrityksen kanssa antoisia ”kehityskeskusteluja”, jotka tuottavat meille myös toimeksiantoja/töitä eli voimme osaltamme auttaa yrityksiä kasvamaan ja kehittymään”, totesi Merinovan toimitusjohtaja Mika Konu.

”Alihankinta on hieno ja hyvin organisoitu tapahtuma, jonne on mukava tulla ja olla. Siellä tapaa aina tuttuja (yrityksiä) ja myös uusia tuttavuuksia … ja keskustelut/ajatusten vaihdot kasvotusten ovat tapahtuman parasta antia”, korosti puolestaan palvelupäällikkö Tommi Sykkö.

Seuraava Alihankinta järjestetään  1.–3. lokakuuta 2024. Kiitos osaltamme yhteistyökumppaneille ja nähdään pian uudestaan sankoin joukoin Pohjanmaan Teollisuus -tapahtumassa kuluvan vuoden marraskuun lopulla > https://www.pohjanmaanteollisuus.fi/

Yhteyshenkilösi