TIME-lehti nimesi Wärtsilän 100 vaikutusvaltaisinta yritystä -listalleen

Wärtsilä Corporation, Lehdistötiedote / TIME-lehti on nimennyt teknologiakonserni Wärtsilän maailman 100:n vaikutusvaltaisimman yrityksen listalleen. Lista nostaa esiin yrityksiä, joilla on poikkeuksellisen suuri vaikutus ympäri maailmaa.

TIME on antanut Wärtsilälle tunnustuksen yhtiön pitkäjänteisestä pyrkimyksestä ja panostuksista innovaatioihin sekä tavoitteesta pyrkiä kohti hiilineutraalia energia- ja merenkulkualaa. Wärtsilä johtaa muutosta kohti tulevaisuutta, jossa sähkö tuotetaan sataprosenttisesti uusiutuvalla energialla energiamarkkinoiden innovatiivisten teknologioiden ja elinkaariratkaisujen avulla. Yhtiö myös toimii ekosysteemimallin mukaan ja vaalii olemassa olevia ja uusia kumppanuuksiaan maailmanlaajuisesti. Tunnustus on annettu erityisesti Wärtsilän energian varastointi- ja optimointiteknologia -liiketoimintayksikölle, joka rakentaa ja integroi älykkäitä, kokonaisvaltaisia energiaverkkoratkaisuja.

Wärtsilän maailmanlaajuinen energian varastointikapasiteetti ylittää kuusi gigawattituntia yli 110 projektissa kuudella mantereella, aina suurimmista ja monimutkaisimmista verkoista syrjäisimpiin ja elintärkeisiin itsenäisiin järjestelmiin.

LUE LISÄÄ > https://www.wartsila.com/fin/konsernitiedote/21-06-2023-time-lehti-nimesi-wartsilan-100-vaikutusvaltaisinta-yritysta–listalleen-3286400