Timo Lahtinen KOSEK Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi

Lahtinen aloittaa tehtävässään 11.1.2021. KOSEKin hallitus painotti valintaperusteissaan erityisesti Lahtisen pitkää ja monipuolista elinkeinoelämän kokemusta sekä sen mukanaan tuomaa näkemystä elinkeinoelämän edistämisestä ja tukemisesta.

KOSEK Oy:n hallituksen puheenjohtaja Vesa Pihlajamaa on tyytyväinen siihen, että hallitus pääsi valitsemaan uuden toimitusjohtajan useiden hyvien hakijoiden joukosta ”kokemuksen ja näkemyksen lisäksi Timo Lahtisella on monia muitakin tärkeitä valmiuksia toimitusjohtajan tehtävän hoitamiseen. Hän arvostaa asiantuntijuutta ja on analyyttinen, helposti lähestyttävä sekä yhteistyökykyinen”, Pihlajamaa toteaa.

KOSEKin tehtävänä on muun muassa yritysneuvonnan avulla sekä yritysverkostoja kehittämällä tukea yritysten hyvinvointia ja menestystä, mikä puolestaan parantaa alueen elinvoimaa. ”Taustansa ansiosta Timo Lahtinen vahvistaa entisestään KOSEKin roolia yritysten suuntaan uskottavana ja luotettavana yhteistyökumppanina, joka aidosti välittää ja tuntee yritysten arjen”, Vesa Pihlajamaa toteaa.

https://www.kosek.fi/ajankohtaista/9921/timo-lahtinen-kosek-oyn-uudeksi-toimitusjohtajaksi/