Uusi 3D-tulostamisen ammattitapahtuma Tampereelle

Konekuriiri / Tampereella 18.-19.3.2020 toteutettava 3D & New Materials herättelee suomalaista valmistavaa teollisuutta oivaltamaan sovelluskohteita ja ideoimaan uutta.

Valmistavassa teollisuudessa on mielikuva siitä, mitä tulevaisuuden teollisuudessa voi tai ei voi tehdä. Uusi alan ammattitapahtuma tarjoaa ajatusten tueksi konkretiaa ja vastauksia. Kävijät pääsevät tutustumaan 3D-tulostamiseen kokonaisuuden suunnittelusta lopputuotteeseen sekä uusimpiin valmistavan teollisuuden materiaaliratkaisuihin.

”Alan edelläkävijät ja toimijat ovat innoissaan uudesta tapahtumasta. Yhdessä pääsemme näyttämään, mitä tulostamisella voi tehdä. Kaikkien tuotteiden valmistukseen tulostaminen ei ole se oikea tapa. Kuitenkin jokaisen valmistavan teollisuuden tuotannosta vastaavan tai aiheesta kiinnostuneen kannattaa varata kalenterista yksi päivä siihen, että selvittää, mitä hyötyä tästä voisi olla juuri omaan tekemiseen. Erityisesti uusien kevyempien, kestävämpien ja/tai ominaisuuksiltaan monimuotoisten materiaalien vyöry on juuri nyt valtava. Ajureina ovat megatrendit kuten ekologisuus ja energiatehokkuus”, sanoo projektipäällikkö Sami Siurola Tampereen Messut Oy:stä.

LUE LISÄÄ >  https://www.konekuriiri.fi/uutiset/uusi-3d-tulostamisen-ammattitapahtuma-tampereella/